brkatisvaler
Member
platio bih. gdje i kada su oglasi? kako doći u kontakt?Zar je paulina ikad radila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
platio bih. gdje i kada su oglasi? kako doći u kontakt?Zar je paulina ikad radila?
Ja sam zainteresiran za nju, jel me mozes kako spojiti? Javi se na PPDa li je netko bio sa Martinom S. iz Ljubav je na selu? Mlada, povisoka brineta... Dobio sam ponudu za nju pa me zanima ako je netko vec bio s njom, da li se isplati
Ja sam zainteresiran za nju, jel me mozes kako spojiti? Javi se na PPDa li je netko bio sa Martinom S. iz Ljubav je na selu? Mlada, povisoka brineta... Dobio sam ponudu za nju pa me zanima ako je netko vec bio s njom, da li se isplati
Ooo da po sisku i okolici je operiralaZar je paulina ikad radila?
Mogu, zove se Marina na Seekingu. Odgovara na normalne porukeJa sam zainteresiran za nju, jel me mozes kako spojiti? Javi se na PP
jao pa kako bas seeking hahahah tko bi rekao hahahahahh sad ce svi pohitatMogu, zove se Marina na Seekingu. Odgovara na normalne poruke
Hahaha otrila je svoj talent Toliko da ce Seeking placati Martini sto dovodi toliko korisnikajao pa kako bas seeking hahahah tko bi rekao hahahahahh sad ce svi pohitat
bio ja , i preporucujem svakakoJa sam zainteresiran za nju, jel me mozes kako spojiti? Javi se na PP
bio ja , i preporucujem svakakoJa sam zainteresiran za nju, jel me mozes kako spojiti? Javi se na PP
I jabio ja , i preporucujem svakako
Koja je ta Marina, ne gledam LjNS, tako da ne znam.
O jbt ja se cuo s njom samo mi je malo daleko pa se nismo jos vidili, znas li koliko trazi za noc?Mogu, zove se Marina na Seekingu. Odgovara na normalne poruke
Kako ju nac na sekingu iz kojeg je gradaO jbt ja se cuo s njom samo mi je malo daleko pa se nismo jos vidili, znas li koliko trazi za noc?
Rekla mi je i da putuje ali ne bas na par h druzenja
Zg, ime bilo marina ali je promjenila mislim.. kovrcava kosa na slici. 2 slike su bile prije par dana. Deaktivirao sam profil tamo ali sam pokupio par dobrih brojeva ali nazalost ne zivim u zg pa su na cekanju.Kako ju nac na sekingu iz kojeg je grada
Za noc je nisam pitao, trazio sam nekoliko sati po danu i rekla je da ne ide ispod 300€. Za noc ti je onda vise... Ne bih to znao, mi zivimo u istom gradu tako da...O jbt ja se cuo s njom samo mi je malo daleko pa se nismo jos vidili, znas li koliko trazi za noc?
Rekla mi je i da putuje ali ne bas na par h druzenja
Iz Zagreba je, jos uvijek se zove Marina i sve sto je rekao Luka92, frckava kosa, 2 slike...Kako ju nac na sekingu iz kojeg je grada
Ne vidim je vise, moguce da je ugasila profil?Iz Zagreba je, jos uvijek se zove Marina i sve sto je rekao Luka92, frckava kosa, 2 slike...
Moze kontakt?bio ja , i preporucujem svakako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|