Lidzbunjennormalan
New member
Je li znaš da je to utuživo, protuzakonito.. javno dijeliti privatne snimke i to još snimljene bez pristanka. Zašto to ljudsko smeće ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li znaš da je to utuživo, protuzakonito.. javno dijeliti privatne snimke i to još snimljene bez pristanka. Zašto to ljudsko smeće ne
Na žalost "sve se vraća sve se plaća". Svi plaćamo greške prošlosti. Samo na žalost netko to jako skupo plaća......
A to što netko objavi snimku ili sliku nekoga to govori više o njemu nego o snimljenoj osobi, ali je i krivica podijeljena jer se o intimi vodi briga unaprijed a ne unazad...
Ova je vjerovatno nekad davno tebi vjerovala kad ste se dopisivali i gledali na kameri a ti si bez njenog znanja snimao je i iskoristio povjerenje i onda još čuvao to godinama...i zašto misliš da je treba sad javno svima izložiti i uništiti joj život jer živi svoj život i drugi je ne zanima! Pa ima biliona drugih ženskih po internetu koje se i same reklamiraju pa ih objavljuj.
To se ne radi...pogotovo kad netko ne kopa po tvojim greškama...uostalom ima svatko pravo sam birati svoj intimni život koji nije namjenjen ciloj populaciji po ovom glupom internetu
O kojem je riječ?Jeste vi svi glupi ili jos ne vidite da je to fejk profil
Glup si ko kuracTi old&ugly šta ti sada hoćeš i što se javljaš? Nisam rekao da sam moralna vertikala, nego ovaj hoće da se nateže sa mnom svojom uvrnutom logikom, umjesto da se pokrije ušima i čkomi, fucking idiot. Ovdje sam iz istog razloga kao i ostali..
Rasparčavao sam ti mamuEvo ga na, opet se javio logičar. Ne branim ja nikakvu natjecateljicu, nego princip. Njezino ime i prezime je poznato, svima koji ovo čitaju i šire, rasparčavao si nelegalni materijal, kriv si i basta.
Ova druga je postavljala svoje slike u svrhu samopromocije s ciljem izvlačenja materijalne koristi i nije se požalila da je netko ukrao i nelegalno snimio njezinu privatnu korespodenciju.
Jesi li ti dovoljno inteligentan da shvatiš tu razliku?
ps Možeš me sresti uživo, ako oblačiš ženske krpice i nisi 40+
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|