Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa blizu ti je Mađarska, odi tamo i imaš koliko hoćeš, a ne postavljati pitanja imali što, nema ništa već par godina.Ima li što
A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.Blizu ste Mađarske kurvi na biramje a vi tražite Lidiju, ja sam jednom bio kod nje i više nikada. Da mi plati nebi ju više.
Javi mi se u inboxA sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
Pošalješ kontakt ?A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
Pošalješ kontakt ?
Meni je baš okej cura, vidi se da je dobar ortak... Glupo je da tako pišeš ako tebi lično nije kliknulaBlizu ste Mađarske kurvi na biramje a vi tražite Lidiju, ja sam jednom bio kod nje i više nikada. Da mi plati nebi ju više.
lile pošalji kontakt u privat , imam mali i brzo pali al nagrada ista i za brzo ili dugoA sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
pa daj kordinate di ju pokupit , danas prolazim onudaIma jedna zena,negdje izmedu Koprivnice i Ludbrega..Moze ju se u autu jebat.Mislim da je 50e cifra.
Lidija nemoj se ljutiti ja za 50 a ne 60 eura koliko sam tebi platio jebem u Mađarskoj curu od 20 godina i koja izgleda jako dobro.A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|