Pošalješ kontakt ?
Meni je baš okej cura, vidi se da je dobar ortak... Glupo je da tako pišeš ako tebi lično nije kliknulaBlizu ste Mađarske kurvi na biramje a vi tražite Lidiju, ja sam jednom bio kod nje i više nikada. Da mi plati nebi ju više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalješ kontakt ?
Meni je baš okej cura, vidi se da je dobar ortak... Glupo je da tako pišeš ako tebi lično nije kliknulaBlizu ste Mađarske kurvi na biramje a vi tražite Lidiju, ja sam jednom bio kod nje i više nikada. Da mi plati nebi ju više.
lile pošalji kontakt u privat , imam mali i brzo pali al nagrada ista i za brzo ili dugoA sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
pa daj kordinate di ju pokupit , danas prolazim onudaIma jedna zena,negdje izmedu Koprivnice i Ludbrega..Moze ju se u autu jebat.Mislim da je 50e cifra.
Lidija nemoj se ljutiti ja za 50 a ne 60 eura koliko sam tebi platio jebem u Mađarskoj curu od 20 godina i koja izgleda jako dobro.A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
lidija javite mi se u inboxSad mi je žao kaj sam obrisala poruke,dva tjedna me zamaras s porukama i onda napišeš mogel bi sutra u tolko i tolko Al to još nije sigurno i kolko puta tak a vidla sam i kak retardirano izgledaš pa mi je bila najbolja opcija da te blokiram pa ajd molim te ne seri.
lidija javi se privatnoSad mi je žao kaj sam obrisala poruke,dva tjedna me zamaras s porukama i onda napišeš mogel bi sutra u tolko i tolko Al to još nije sigurno i kolko puta tak a vidla sam i kak retardirano izgledaš pa mi je bila najbolja opcija da te blokiram pa ajd molim te ne seri.
SkitnicaDi se moze uzet prostor za umočiti tokom prijepodneva a da ne kompliciraju?
zaboravi nastavi daljeEkipa dali vam je poznat bračni par iz vaših krajeva koji nudi druženje uz naknadu ako ima ko kakvu informaciju bio bi zahvalan
Ako netko ima broj od koje iz Bj,Kz Kc možemo razmjeniti brojeve ja imam jednu iz kc i ivanića
Dao sam ti brojZnaci ne nasjedajte na ovog jebivjetra ,dobio pravi broj i ne daje svoje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|