Magnat mak
Active member
Gdje je lidija vise se ne cuje za nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja lidija? Ima koja slika?Gdje je lidija vise se ne cuje za nju
ne čuje se ali prati tuGdje je lidija vise se ne cuje za nju
Link?Telegram grupa
SZ Hrvatska 18+ druženja,sex,masaže
Ajmo ljudi ali samo ozbiljno i iskreno. Mozemo komentirat,predložit,reći svoje iskustvo i naravno podjelit međusobno kontakte. Možete se počet pridruživat...
99% bonasica
100% bonaš99% bonasica
imaIma li nešto u Barcu i okolici
Ja bi u Sigetwar ali se bojim sam otići da ne dobijem po tamburi. Ako hoćeš idemo zajedno.
Ja sam bio kod jedne u Pečuh Vasas, selo pored. Kasno navečer, nema mjeseca, mrak, mrak. Dala adresu na kraju neke ulice, gledam na karti okolo njive. Reko jednom se živi. Došao do ulice, jedva auto može da uđe, nekako se okrenuo na kraju i čekam ju, stvarno cura sa slika. Izašli iz sela parkirali u neku njivu, odradili i sve bilo ok. Ali sam doživljaj i lokacija gdje sam ju pokupio je bio horor. I još na kraju ulice stoji znak kao zabranjen pristup.Možda su ti ljudi malo previše napumpali strah što se tiče Mađarske. Naravno da nebudeš otišao negdje u zabit neku kod neke sumnjive djevojke, ali ja ti mogu reći iz osobnog iskustva da sam bio u Kaniszi i Kaposvaru sve zajedno 10tak puta i nikad ništa loše nisam doživio.
Možeš naletit na obrađene/stare fotke itd. ali ni govora o tome da netko sprema neku zasjedu ili da će te netko istući
Za tu cifru koju ona traži probaj rađe naći nešto mlađe, ili se za te novce zaputi u Budimpešti, najebes se i još se dobro najdes za taj poklon koji ona traži... meni rekla da ne radi anal, svršavanje u usta, ne ljubi se i takoPozdrav svima, jel bio tko sa parom kaj imaju oglas na ljubavnom, ne zanima me cijena, nego samo iskustva, može i u privat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|