Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da,u perjasici. Premala to sredina.Ima šta u Ogulinu?
Đuro67?Ekipa, jel probao netko?
Kaj si pitao?To ti je maloljetna cura nema ni 16
Zašto stavlja oglas?To ti je maloljetna cura nema ni 16
A ima 16 godHoće iskusnog
Kaze kao 100€ i radi sta hoces hahaha
Zatvor ne gine
Ekipa, jel probao netko?
Istina, opet fejk. Strašno.Tu nešto čudno, isti broj mobitela traži "ženske osobe za rad", i vrti se po oglasniku da prodaje crijep.
Ajde ne laži....to si ti možda sa oglasa? Uvijek se pojave likovi na forumu koji hvale lažne oglase jer su dio prevare ili su sami stavili oglas.Ja kada sam pričao sa njom rekla mi je za 200 kn može oralno sam i da mogu platiti uživo
Znaci ovo je fake ? Posto i ako je maloljetna ja sam tek navrsio 18 pa mi i nije neki problem ako ima 16Ekipa, jel probao netko?
Mogal bi ti bit problem ako hoćeš završit u buksi...Znaci ovo je fake ? Posto i ako je maloljetna ja sam tek navrsio 18 pa mi i nije neki problem ako ima 16
Kaj sa 18 god moras kurve placat?Znaci ovo je fake ? Posto i ako je maloljetna ja sam tek navrsio 18 pa mi i nije neki problem ako ima 16
Koji joj je nick na SmokviPogledajte prilog 3565jel zna NETKO nesto o ovoj dotičnoj curi, gospođi sa slike .. aktivna je na smokvi pa me zanima
Snježna Brajdić mi djeluje da voli sve .. pogledaj na fejsu samo njezine fotke .. malo je starijaJel ima neka od 30 pa nadalje...da se vidi da je utegnuta i da bi se htjela trošiti?
crvena41Koji joj je nick na Smokvi
Siguran si da ide za pare?Snježna Brajdić mi djeluje da voli sve .. pogledaj na fejsu samo njezine fotke .. malo je starija
Možda da a možda i ne . Djeluje mi po slikama na fejsu da voli primat ..Siguran si da ide za pare?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|