Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muljazajel se javio neko kod ove mozdaMlada Matea, željna i mlada!
Nudim erotske masaže u svome stanu u Karlovcu! Javljanje isključivo na whatsapp!www.oglasnik.hr
Meni je rekla 700 za satMuljaza
Traži plaćanje unaprijed
Je ali traži da joj se uplati unaprijed...Meni je rekla 700 za sat
Pitao sam je jel idu pare na ruke kaže naravno pitam da nisu kakvi bonovi u igri ona veli da je ozbiljna i da radi za pareJe ali traži da joj se uplati unaprijed...
Znači muljaza
Vidiš meni jučer kaže da ne uzima novce u ruke, striktno plaćanje umaprijedPitao sam je jel idu pare na ruke kaže naravno pitam da nisu kakvi bonovi u igri ona veli da je ozbiljna i da radi za pare
Trebao sam sad iči do nje ali imam drugog posla uglavnom ja dajem pare samo na rukeVidiš meni jučer kaže da ne uzima novce u ruke, striktno plaćanje umaprijed
Šteta baš sam mislio otič750 kuna kao za prvi put unaprijed preko nekakvog skenera, pošalje kao kod s svojim imenom i plati se na ini... Šteta....
Oke oke šta se ljutiš odmah.Pa jebo ti pas mater retardiranu, mene čudi da ti uopće znaš upaliti mobitel ili kompjuter ili kaj već koliko si retardiran. Doslovno 3 posta gore piše da je muljaža.
Imas kakav kontakt od nje?Ne radi vise ona, a nije bila losa
Primala ga je i u supak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|