Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno jesu / nisu.. ja kolko vidim od 350 poruka ko da i jesu.. u Zagreb u ima cura al u Karlovcu(okolici) jako slabo.. kolko vidim ravno nuli..Kaj nisu ova s Švarće i ova iz HS jedna te ista?
Potpisujem. Decki, lakse malo.Steta sta ne stavite poreznu prijavu,koliko ima rodbine,di je krstena,krizmana i pričescena.
Koji idiot moras biti da objavljujes nečiji FB,INST i sl.na ovom forumu, ajos veći slati zahtjeve .
kad si igrač koji ku...c ne ides direkt kod nje.
Pod brojem 1 i 2 ista osobaPozdrav svima da rezimiramo,
1)imamo "vjevericu" iz hs-a
2) neku trknutu" sa švarce
3) Žanu koja je po svuda(Karlovac/okolica)
4)..i nagađanje za Sofiju(..ostale) ko ja vjv voli muški spol ali kolko sam skužio nije u tom điru..šta mi ovdje svi tražimo..
Zanima me dali ima ili netko zna kakvu curu za obični oral...
Samo onlineJel zna netko sta o ovoj, jel se moze nesto vise od online druzenjaPogledajte prilog 3349
e da ima bilo bi za sveJel ima sta novo u KA?
Ako netko ima brojeve saljite u inb
Bon je u 100% slucajeva prevara, tako daZnaž da je glupo ali imam pitanje Ivona Pesic na fb.u pretpostavljam da je fake ime.. Dali ima tko iskustva, traži a.cash iki bon smrdi mi na prijevaru?
To neki sigurnjak?Znaž da je glupo ali imam pitanje Ivona Pesic na fb.u pretpostavljam da je fake ime.. Dali ima tko iskustva, traži a.cash iki bon smrdi mi na prijevaru?
Na kom oglasniku je ta!?!Zna li itko što je sa onom starijom crnom sa oglasnika?!?
Na smsoglasniku bilaNa kom oglasniku je ta!?!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|