Jeste li vidjeli Sofiju u ovo?Jel tko trpao Sofiju za pare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li vidjeli Sofiju u ovo?Jel tko trpao Sofiju za pare?
U zivoJeste li vidjeli Sofiju u ovo?
Izgleda bas ko neka toralna drolja da...kurac viri iz nje...Možda da a možda i ne . Djeluje mi po slikama na fejsu da voli primat ..
Voli ona vise njih meni se činiIzgleda bas ko neka toralna drolja da...kurac viri iz nje...
Ma nista... Debela jako.. Neznam kakav papak moras biti da bi platio da to jebesO kojoj Sofiji se to radi?
Pa kako ne odustanu više s tim bonovimaPogledajte prilog 3599Pogledajte prilog 3600Pogledajte prilog 3601Pogledajte prilog 3602Pozdrav
Nakon dugotrajnog traženja uspio sam jednu curu naći ali opet prevara.
Ostavila adresu koja je prava i na kojoj je apartman Ka star.
Poslao sam joj bon koji je prešaran (serijski broj i barkod) pa mi je rekla da ipak se treba vidjeti bar kod
Na lomaču šnjom
Pogledajte prilog 3603
ja i dalje ne vjerujem da ljudi nisu educirani u aBon i da ne pročitaju o tome. to možeš iskoristit SAMO za kladionicu,ja eto i dalje gledam i ne vjerujem kolko debila ima još dođe tu i pohvali se da je kupio BonPa kako ne odustanu više s tim bonovima
pa Bravo da se i kladis nadam se da nekad nešto i dobiješI šta sad?
Ispao si pametan?
Ja se kladim vako i onako tako da mi na isti kurac dođe…
Bravo gospodine hahah
pa super lijepo! preporucam ti onda da odeš do Zagreba na jednu strankinju ili si priustis malo bolju curu jer ove sve prevare ne isplati se :/Vidim da se malo sprdaš samnom ali mogu ti reći da je ovo čisti gušt
Imam dobru plaču i parsto kuna mi ne igra 5 posto
Tako da čil momčino
Vidim komentare da vrijedi svake kune....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|