NadaDimich
Member
E jel nekom treba broj?Ak je to ta ja je imam
na insta, pitao jel se udara za pare rekla da ne i da nikad nije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jel nekom treba broj?Ak je to ta ja je imam
na insta, pitao jel se udara za pare rekla da ne i da nikad nije
Od koje to ?E jel nekom treba broj?
Tko je gđa?Poznaje li tko gospođu?
Pročitao sam cijelu temu pa ako je tko što saznao neka javi
Pogledajte prilog 6159
Jel ti čitaš što sam napiso uopće ili samo vidiš sliku?Tko je gđa?
Vidim samo slikuJel ti čitaš što sam napiso uopće ili samo vidiš sliku?![]()
Vidim da..Vidim samo sliku![]()
To je Žana,davno se karala kod nas,pa otišla u Italiju na pravi posao,sad je tu negdje u B.Poljicima.Možda još Dela nema se pouzdanih info.Tko je gđa?
Prezime?To je Žana,davno se karala kod nas,pa otišla u Italiju na pravi posao,sad je tu negdje u B.Poljicima.Možda još Dela nema se pouzdanih info.
Kada i gdje je taj petrak?E, koja to stopira na autobusnoj stanici? Vidio je kod petraka i kao da sam je jos negdje viđao. Onako izgleda ko neka kurva, ima napucene usne. Rekao bi oko 40god. Nisam imao prilike stati.
traži bon, tako da mislim da je fake![]()
💦*Jelena*💦spremna za obostrano zadovoljstvo😝. Uživo i online!
Hej ja sam Jelena, imam 25 godine i živim u Karlovcu.📍 Moguca provjera 165 cm visoka 61kg 110/70/105 Ako si…www.oglasnik.hr
Fejk ili....?
Logorište city ulaz ali nisam siguran,neka Emerald kaže detaljeKada i gdje je taj petrak?
Prevara. Dogovorili se u 17:00, kad sam došao tamo, kaže da ima klienta več od jutra i da nezna kad če završit. Oda opet neke laži... FAKEBio link na ege za neku , valjda je u hotelu europa , dal zna netko jel to prijevara ili? Vise nema na ege oglas
Pa moguće da nije prevara,možda je bila par dana i otišla dalje na more.Prolazim često pored hotela europa,ima dosta turista.Bio link na ege za neku , valjda je u hotelu europa , dal zna netko jel to prijevara ili? Vise nema na ege oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|