NadaDimich
Member
Našao sam na Instagram u na kraju mislim stranicu, kaže rezervacije sa imenom, prezimenom, oibom i brojem telefonaJiggly room,na kojoj lokaciji to bude? Vidim da piše da su obavezne rezervacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Našao sam na Instagram u na kraju mislim stranicu, kaže rezervacije sa imenom, prezimenom, oibom i brojem telefonaJiggly room,na kojoj lokaciji to bude? Vidim da piše da su obavezne rezervacije.
Moze broj?Javite se tko zeli broj on martine b
za nju sam i ja pital pa niko nis nezna...jedino ova al nisam probao, ako neko je svaka recenzija je dobro došla
Mia - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Mozda sam malo punija ali svejedno atraktivna (175,85,5) lijepog lica.Družila bi se sa tobom te ti pružila nezaboravneljubavni-oglasnik.net
Previše traži s obzirom da nije neka manekenkaza nju sam i ja pital pa niko nis nezna
zval sam ju i rekla mi je 100€/1h i moj pristor
Nije bas nilski konj,malo je jaca al ni losa. Bil sam kod nje jedanput. Dobro pusi i guta.85 kg sta je to nilski konj ko bi to uopce isao jebat i jos platio 100eura
Bio si kod nje?! Šta ne piše da nema prostor nego dolazi u tvoj?Nije bas nilski konj,malo je jaca al ni losa. Bil sam kod nje jedanput. Dobro pusi i guta.
na pocetku godine si mogal i kod nje sad vise nema oglasBio si kod nje?! Šta ne piše da nema prostor nego dolazi u tvoj
Hah... jel cura iz Ka ili? Možeš bar reći u kojem je kvartu bila( čisto iz znatiželje pitam )?na pocetku godine si mogal i kod nje sad vise nema oglas
Mislim da nije iz ka al nisam siguran. Na baniji je imala apartman iznajmljenHah... jel cura iz Ka ili? Možeš bar reći u kojem je kvartu bila( čisto iz znatiželje pitam )?
Nabaci oglasDanas je jedna sa EGE u Karlovcu kod Srakovcica u hotelu,malo skuplja ali top...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|