samo izađite van u slunj i jebat cete je,i to džabe...ja sam je nedavno u wc-u kafica ,ne naplacuje mo
Moze kontaktsamo izađite van u slunj i jebat cete je,i to džabe...ja sam je nedavno u wc-u kafica ,ne naplacuje ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo izađite van u slunj i jebat cete je,i to džabe...ja sam je nedavno u wc-u kafica ,ne naplacuje mo
Moze kontaktsamo izađite van u slunj i jebat cete je,i to džabe...ja sam je nedavno u wc-u kafica ,ne naplacuje ona
O toj zenskoj koju nes jebatO cem ti pricas?
trpao tko je htio ,pa nije rasisticaHAHA ima malu crnkinju ona amer crnac ju trpo
I? Jel bio 'ko? ili je opet neka navlakuša sa bonovima?
Meni je rekla 100€ klasika i moram nac prostorNije mi jasno zašto nitko tko je pitao za nju nije prvo sam probao nazvat?
ja sam nazvao upravo i vidio da je nedostupna na mobitel i da je na whatsappu slika vjerojatno fejk i ne odgovara na poruku, znaci nista od tog.
Nemam drugi broj za "zabavu"Nije mi jasno zašto nitko tko je pitao za nju nije prvo sam probao nazvat?
ja sam nazvao upravo i vidio da je nedostupna na mobitel i da je na whatsappu slika vjerojatno fejk i ne odgovara na poruku, znaci nista od tog.
??Nemam drugi broj za "zabavu"
Kaj ti koristiš primarni broj ili poslovni?
Nazovi i vidi… ja zvao ali nedostupno, moze bit jer sam prekasno zvaoEkipa,jel tko zna sta o ovom vise?Fetish, online druženje
Šarmantna gospođa 40g. 168/63/3, ljubiteljica erotskog rublja, visoke potpetice, fetish, online druženjewww.oglasnik.hr
Reci joj nek si sama kupi bon. Nemoj kupovat nis,samo novci na ruke.E ljudi imam pitanja sto se tice bonova. Kaze mi cura da hoce bon na ruke. Cito sam znam da su bonovi prevara ali nisam vidio nikog da prica o bonovima na ruke. Jel mi moze neko objasnit?
Hvala ti, jel ima ko od vas kakav dobar kontakt za karlovacReci joj nek si sama kupi bon. Nemoj kupovat nis,samo novci na ruke.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|