Jel bio netko?Koji k. U karlovac kad dodju uvijek neke nebuloze
Planirao sam danas proc vidit.. Puno je al kaze da radi sve, lijen sam i ne da mi se vozit u zg na jeftinihe haha
Javim kak je bilo ak odem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bio netko?Koji k. U karlovac kad dodju uvijek neke nebuloze
Kad si to gledao na stranici nema ni jedne sad u Karlovcu?Koji k. U karlovac kad dodju uvijek neke nebuloze
Prekjuce bila na proputovanjuKad si to gledao na stranici nema ni jedne sad u Karlovcu?
Izgleda da ju netko pokušava pimpat. Onako nije vrijedilo a ovako tek nikako.Jel bio neko kod one sa svarce jel radi jos i jel se isplati otic hica je
Kaje to?cpagencija.ba@outlook.com sve pohvale, diskretan kontakt, profesionalno i pošteno, preporučujem svima.
Navlakuša, prevara, plaćanje unaprijed.Kaje to?
I plati unaprijed. Prevarant zajedno s tobom.cpagencija.ba@outlook.com sve pohvale, diskretan kontakt, profesionalno i pošteno, preporučujem svima.
Fejk neki isto, nista od togJel vam poznata Vlatka Kos, jel mala bucka operira po Karlovcu??? Po njenom fb bi reko da zna kaj radi...
a u kurac ja se ponadaFejk neki isto, nista od tog
Šalji boxJavite se tko zeli broj on martine b
može brojJavite se tko zeli broj on martine b
Bok, bio bi zahvalan na broju. Može u Inbox. HvalaJavite se tko zeli broj on martine b
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|