mikulicsven
Well-known member
Šta ti misliš ko je ona, nije ona tu zbog togaBok Vatrena da te pitam jel bi ti na kavu jedan dan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti misliš ko je ona, nije ona tu zbog togaBok Vatrena da te pitam jel bi ti na kavu jedan dan ?
Di si tu ženska prava? Ženska prava bi valjda bila jednaka plaća za isti posao kao što je primi muški kolega ili raspodjela kućanskih poslova da ne mora sve raditi žena. Naslikavanje po Instagramu nije pravo nego pomodarstvo, ali sve su to omogućile zapravo armije muških pratitelja. Debilizam kako god okreneš..Mišljenja sam da dns žene traže svoja prava više nego ikad, pogledaj samo instagram u šta se pretvorio, žene su se preporodile tamo, fejk slike, fejk atmosfera, žene željne pažnje tamo ko Sibir sunca i ono ključno žene fantaziraju više nego ikad prije a zašto? Pa zato jer gledaju slike Ane Nikolić, gledaju sav taj luksuz i onda zabriju u glavi biću i ja takva, i jbg teško je nać pravu žensku, zato najbolje karat kolko god se može i ne shvaćat žene ozbiljno, jer jbg realno one nas zajebavaju, možemo i mi njih
Ej alo momče s šurikenom, pa zar se ne ulizuješ SisatojBok Vatrena da te pitam jel bi ti na kavu jedan dan ?
MožeEj alo momče s šurikenom, pa zar se ne ulizuješ Sisatoj
Ja sam maserkaŠta ti misliš ko je ona, nije ona tu zbog toga
Što može, kava s Bojom? Čime si ti oburažana? Borilačke vještine?
Ona Maserka, Suhima prija?Ja sam maserka
Što masiraš?Ja sam maserka
Bježanjem oko kućeŠto može, kava s Bojom? Čime si ti oburažana? Borilačke vještine?
ne nasjedajte samo na razmjenu s njim... gospodin nakon par poruka prepiski i dobivenog mojeg broja ladno nestane i ne odgovara višetwoo, ulovljena jedna mlada. kaze 19 godina, malo je problem jer je iz Kozari paaaa...
ali,lijepo se sevi, ne smeta joj u autu....
Hay, ajd ju meni preporuci oduzim ti setwoo, ulovljena jedna mlada. kaze 19 godina, malo je problem jer je iz Kozari paaaa...
ali,lijepo se sevi, ne smeta joj u autu....
Ima zakljucan profil moras se registrirati pa trazi najvjerojatnije bonZgodna mlada ženska iz Zagreba na xHamsteru
Pošaljite joj privatnu poruku pa se probajte dogovoritiAnamarija98's profile | xHamster
xhamster.com
Sta da se probam dogovoriti? Sto nudi? Jebe se za pare?Zgodna mlada ženska iz Zagreba na xHamsteru
Pošaljite joj privatnu poruku pa se probajte dogovoritiAnamarija98's profile | xHamster
xhamster.com
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|