mikulicsven
Well-known member
Ak sam ja skužio ti bi to na razini "ej sviđaš mi se, ak se ja sviđam tebi ajmo se kresnut". I onda da ona kaže "da".Evo to je konstruktivan odgovor, a ne bezvezno spamanje od pojedinaca po ovoj a i po drugom temama.
Uglavnom, malo sam stariji od tebe...između 40-50 god...
I nisam imao niti jedan susret preko tih date stranica....možda zato što ne "slinim" previše po tim stranicama...možda jer mi se neda bezgranično dopisivanje...mozda jer nisam uporan u tome...
Imam i puno svojih obveza...htio bi nesto brzo i konkretno nači, odratit "radnju" na obostrano zadovoljstvo..i to je to...bez emocija, srčeka, smailiča, dugotrajnih ispijanja kava piča i hrane sa potencionalnom osobom...Želim brzo i konkretno...
Jbg, mozda ipak previše tražim...
Mislim da ove mlađe vole dopisivanja i "duge razgovore". Na kraju krajeva, svi bruje o tome da je tamo puno fejk profila. Zamisli kako je curama onda? Pitaju se jel normalna, jel manijak, jel ovo, ono. Čak i da je nimfomanka koja očajnički želi seks će onak malo ipak razmislit dal se želi nać.
Ne znam mislim da trebaš bit malo strpljiviji i malo tih sranja istrpit. Ipak je besplatno.
Meni je badoo davno bio ok