hotixyhot668
New member
Pitanje dali je iko od vas upoznao koju zensku sa Idates app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovori ako joj je napet, ako nije može roman pisati, a situacija je takva da većina žena želi izgledom rang, dva bolje muškarce od sebe.Ako šalješ obične poruke tipa Bok, rijetko ti odgovori.
buahahah, bacanje vremena i novaca..few months ago join Tinder, this is amazing app, but I don't date anyone right now, PERIOD, full STOP.
Ali opet, i brak je.Tinder je pljuska za mušku inteligenciju
I love to watch the sunset with my bichi also like to watch sunset from beach![]()
Bome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbgTinder je pljuska za mušku inteligenciju
Korak 1: budi nogometašBome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbg
Smanji ribu pobo ja Đecu!Bome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbg
Probaj napravit ženski profil pa ces vidjet kako to izgleda kad ti u dva dana stigne 450 poruka, sve na isti kalup sa slikom alatke ili golog torza i legendarnim blic porukama tipa EJ KAKO SI, AJMO NA KAVU, ŠTA IMA KOKE ili EJJ POZZNeka netko napiše kako najlakše zbarit picu na tinderu... Član sam i tindera i badoo-a...i smokve...itd ..ali 0 bodova...niti sexa, niti susreta..ništa....Klikam i ja da mi se neke cure sviđaju...čak nekima i pošaljem normalnu poruku...ali odgovora nema...kao da su to sve slike iza kojih nema osoba....kao da sistem stavlja slike u opticaj...a nitko ne odgovara kad posaljem poruku
Večina tih date stranica traži lovu, kao ono...nekom se sviđaš, plati da vidiš kome...
Pa jel ima neki jednostavan način da se nađe normalna ženska for free na taj način, preko tih stranica....na obostrano zadovoljstvo...
Zar tražim previše?!
Sad znam sta cu raditi kad mi je dosadnoProbaj napravit ženski profil pa ces vidjet kako to izgleda kad ti u dva dana stigne 450 poruka, sve na isti kalup sa slikom alatke ili golog torza i legendarnim blic porukama tipa EJ KAKO SI, AJMO NA KAVU, ŠTA IMA KOKE ili EJJ POZZ![]()
Ovisi šta si na profilnoj imao. Tak je moj frend na smokvi jednom napravio ženski profil dogovorio Masaze i sad kad je trebalo doc do tog nestaoNapravio sam lazni zenski profil koji je bio aktivan 30tak minuta, imao sam preko 150 likeova od napaljenih deckica
Tek sad vidim kako je curama na tim aplikacijama, bome nije im lakoOvisi šta si na profilnoj imao. Tak je moj frend na smokvi jednom napravio ženski profil dogovorio Masaze i sad kad je trebalo doc do tog nestaoa šta će dog s likom lik napaljen misli ide curi a ono lik ga dočeka
![]()
Nije priči kak je dnevno imao 145+ poruka kaže lik neki mu slao dick PIC a nije ga oprao one naslage bijele se vidle koje se stvore oko glavica ak se ne tuširat nezz 2.3 dana. Drugi mu poslao dic pick pa pitao dal bi mu lizala jaja dok si ovaj gura bananu u dupe. Ma svakakvih ima tamTek sad vidim kako je curama na tim aplikacijama, bome nije im lako
Ha ha ha, i onda se zacude sto im se cure ne javljaju, te govore da su sve prevareNije priči kak je dnevno imao 145+ poruka kaže lik neki mu slao dick PIC a nije ga oprao one naslage bijele se vidle koje se stvore oko glavica ak se ne tuširat nezz 2.3 dana. Drugi mu poslao dic pick pa pitao dal bi mu lizala jaja dok si ovaj gura bananu u dupe. Ma svakakvih ima tam
Sere mi se vise od vas botova
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |