hotixyhot668
New member
Pitanje dali je iko od vas upoznao koju zensku sa Idates app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovori ako joj je napet, ako nije može roman pisati, a situacija je takva da većina žena želi izgledom rang, dva bolje muškarce od sebe.Ako šalješ obične poruke tipa Bok, rijetko ti odgovori.
buahahah, bacanje vremena i novaca..few months ago join Tinder, this is amazing app, but I don't date anyone right now, PERIOD, full STOP.
Ali opet, i brak je.Tinder je pljuska za mušku inteligenciju
I love to watch the sunset with my bichi also like to watch sunset from beach
Bome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbgTinder je pljuska za mušku inteligenciju
Korak 1: budi nogometašBome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbg
Smanji ribu pobo ja Đecu!Bome ja sam preko tindera izjebao bar jedno 30-tak ženski u 2 godine, i to sa nekima i po pola godine svakih par dana, samo treba biti uporan i znati sa pričom i da, moraš biti zgodan jbg
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|