Boginja ne čita knjige to sam skoro siguranMožda su Boginja i Leptirica isto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boginja ne čita knjige to sam skoro siguranMožda su Boginja i Leptirica isto?
Nisu neMožda su Boginja i Leptirica isto?
Naplatila bi ih ali nebi odbila a Leptirica odbijaNebi boginja odbijala ulete
Krivo. Nemaš pojma.Pa nitko ni ne očekuje da prostitutka uziva,ona sama zna da je to nemoguće hhaha...to je samo dobro odraden posao nista vise,ne znam kojim jezikom da ti objasnim ...stranka si,a ja sam profi i u svakom poslu cu dati 300 posto od sebe jer to sam ja
zna goddess sta ti prica, ima jako puno kilometara predjenih u ovom putovanjuKrivo. Nemaš pojma.
Bar kad sam ja u pitanju, prostituke se žele jebati, a ne da to rade to preko kurca, ako mi kažu da ne svršim prerano, ako me poljube prilikom dolaska ili rastanka, ako kažu da ih opet posjetim i u kojoj pozi bi se htjele seksati.
Naravno ne "legnem" ni ja svakoj. Tako nisam legao Lori blond, doduše ni ona nije moj tip, pa ni nije neka šteta.
Koja ti je bila najbolja od ovih sta si spomenuo ? koja ti je ostala u najboljem pamcenju ?Kako jebat???
Sve teže i teže ..
Jebiga godine .
Nije to vise ko prije 10g ..
Kada je bila Maja ..
Red Sonja ..Bonnica .
Crna pantera bila cura..
Sunčica.
Izgleda da vise bez kemije neće da ide..![]()
Priča mi frend , lik po vani radi da taj badoo ima jebenu prođu , svaki dan drugu jebe, doduše napravio je neki fake profil nije ime i prezime i njegova slika.Bas bi voljela vidjeti profil zena na Tinderu i Badoo,daj zamisli nalazis se u slobodno vrijeme za dzabe sa likovima koji preko Badoo i Tindera moraju trazit picku
Buraz cim vidim da si tamo meni misljenje o tebi opada na minus nepovratno...
A cuj..RS ..nema se sto lagati .ipak smo se druzili 8g..Koja ti je bila najbolja od ovih sta si spomenuo ? koja ti je ostala u najboljem pamcenju ?
E prijatelju , a kad sam ja tebi o tom pričao ( o uletima , udvaranju, zadovoljstvu ... ) ti kažeš , " ma jebeš to, odem na Ege i uzmem što želim nevolim se zajebavat "Točno.
I većina muškaraca se odlučuje na to, zato i ne rađamo dovoljno djece jer nema brakova i zato je sve manje seksa iz zadovoljstva a sve više prostitucije/sponzoruša jer je eto, tako lakše.
I ja to puštujem, ali eto, ne podržavam.
Sad to o osvajanju, okey, ima istine, i one bi željele da im se skidaju zvijezde s neba, al to je tako od davnina...
Neznam gdje je balans i kako sad odgajat djecu, ali ne podržavam ni ljude koji su u braku a jebu sastrane.
Sad, ako kažem rastavi se onda, cili svi bi se rastavija jer većina i muških i ženski se bubaju sastrane jer kao fali im zadovoljstva.
Meni ne fali, lipo mi je sa ženom i u glavi sam si rješio da sam ostario i da na mladima ostaje svijet.
Mišljenja sam da ko god vara ženu, pogotovo s mlađim curama isključivo radi kompleksa i samodokazivanja da oni još uvijek mogu...
.
A vidiš ja sam toliko "neelokventan i gluo" da imam d9jam da si lažni muški drkaroš...To je do vas... Nula elokventnosti, sovinizam i mizoginija prisutniji nego ikada, radne navike i zivotni ciljevi nepostojeci.
Redovito se osjeca nedostatak kucnog odgoja i nelijecene traume iz djetinjstva.
Ovo se sad ne zajebavam i nisam cinicna ni zlonamjerna,ovo su cinjenice..
Mali offtopic na temu, (ništa personalizirano), forumašica Godess mi je neki primjer trenda koji sam viđao kod mlađih cura i zrelijih žena, a to je new age duhovnost i self-help radionice, seminari i vježbaonice, odnosno cijela industrija tzv. samo-razvoja svijesti koja je privlačna i mnogim djevojkama/ženama kao programirane vježbe svjesnosti za kontrolu, nadzor i poboljšavanje vlastitog života. Radi pojašnjnja, prije nekih 20-ak godina, taj trend bio je u povoju, a nekako popularizirala ga je Oprah Winfrey preko promocije self help literature, pa su izlazili naslovi kao Eckart Tolle, Ester Hicks, Rhonda Byrne, (u HR Ana Bučević), i ostali koji su danas klasici tog đira.
Koji filozofi jebote.Krenulo je to i nesto ranije. Philip Morris je u 60im pokrenuo propagandu gdje je uvlacio zene u duhansku industriju sa specificno targetiranim cigarama zvanim "Virginia Slims". I onda ih gurao reklamama "Beleive in yourself" i slicne nebuloze. Tadasnji "vjeruj u sebe" i stavljaj krs u usta i uvlaci ga u pluca se pretvorio u danasnji vjeruj u sebe i stavljaj krs u mozak sa woke ideologijama.
Na uspjesnom primjeru manipulacije zenama su se nakon Philipa Morrisa prikljucile i druge firme, a kako je narativ vec dobio zamah, prikljucile su se i sve te licnosti koje si nabrojao tipa Oprah. Ne kazem da su Oprah ili ostali imali neku losu namjeru, to je bio trend. Oprah je vodila svoj show isto sa svrhom zarade, sigurno da je neke stvari modificirala na nacin na koji je mislila da ce dobiti bolji publicitet, u odnosu na kako bi ga vodila da se ne radi o biznisu i parama. Ali i dalje sustinski, vjerujem da je ona vise manje iznosila svoje iskreno misljenje i to je sasvim ok. Za mene je ona poduzetna zena i ima moj respect.
Niti mislim da su Philip Morris ili bilo tko drugi imali losu namjeru. To su firme koje plasiraju reklame s ciljem maksimiziranja profita. Tako zivot funkcionira. Tko god je ovdje ikad recimo prodavao auto, zna da kad dode kupac govoris sve najbolje o svom autu, a na mane zmiris. Nema nista loseg u tome da gledas na koji nacin bolje i brze prodati svoj proizvod. Kako je kupac auta kriv sto nije skuzio da je kvacilo u banani, tako su si i zene krive sto su pocele uvlaciti taj krs u pluca, a do prije kampanje Philip Morrisa su bile pre fine da se truju tim otrovom.
Ali sad u 21. stoljecu je to preslo sa propagandi firmi i subjektivnih razmisljanja svakog pojedinca, na to da drzavne vlasti guraju taj new age koncept gdje se siri woke ideja da se zene moraju boriti za svoja prava i da su im muskarci najveci neprijatelji i prepreka jer ih se placa vise za jednak posao, i slicno. Namece se to da ljudi ne rade ono sto su radili Oprah ili ostali, a to je da razmisljaju svojom glavom. A tu vec mozemo pricat o losim namjerama, jer kako je Philip Morris sa svojim reklamama "Beleive in yourself" i slikom zene sa cigaretom u ustima definitivno vidio neki svoj interes, tako i drzave koje guraju istu tu agendu vide neki svoj interes. Philip Morris je vidio interes u profitu i to je legitimno. A u cemu drzave vide interes? To bi vec bile teorije zavjere tako da nema smisla ulaziti u to, ali svakako je u najmanju ruku cudno da drzave guraju takvu agendu.
Jedno je sigurno, nekad prije su zene bile inteligentnije od muskaraca. Danas su u najbolju ruku u istom kurcu kao i mi.
Koji filozofi jebote.
Kakav new age, kakva Oprah, stvar je zapravo vrlo jednostavna: u zdravom tijelu je zdravi duh i obratno, ako njeguješ pozitivne emocije tj zdravi pristup emocijama, izbjegavaš stres i općenito će ti biti bolja kvaliteta života a i tijelo mlađahnije. Ne trebaju nam tu nikakva new age sranja i neki feminizam kako ste si vi neki muški umislili, nego samo self care a to znači njegovanje ženske intuicije koja radi puno toga za nas.
Čitajući tvoje postove imam dojam da čitam Hegela a ne da smo na forumu za kurve.Da bi bolje razumjeli sadašnjost, bitno je razumjeti prošlost. Ako za tebe ignoriranje prošlosti podrazumjeva zdrav duh, drago mi je zbog tebe. Bolje i to nego da sjediš u fotelji i cmizdriš kako su Plenković i papa krivi što je svijet u kurcu. Međutim, self improvement nema nikakve veze sa razumijevanjem prošlosti.
Ni to vise nepaliDaš pare i jebeš koliko hoćeš. Sve je u parama, ženama smo ionako manje interesantni nego one nama. Njih više ionako zanimaju mobiteli, pare, cipele i torbice od nas. Naš interes su većinom one, nogomet i piva. Tako da ako hoćeš jebati sa parama ti se otvaraju vrata jebanja.
Čitajući tvoje postove imam dojam da čitam Hegela a ne da smo na forumu za kurve.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|