Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logika ti ovdje ne bu pomogla. Normalne zenske ne dolaze na ovaj forum raspravljati s igracima ovog sportaAjde pitanje, ne znam te, al vidim da si umirovljena prostitutka, ako sam dobro shvatio? Taj život je iza tebe, kažeš da poslovno i duhovno napreduješ i da si nadišla u svim pogledima svoje bivše klijente, da imaš super muškarca koji te voli, razumije i cijeni. Napokon si kompletna samo ostvarena žena.
Pitanje, koji kua si došla na forum koji se tiče tvoje bivše profesije na kojoj si zgrnula lovu, držat prodike i objašnjavati gdje je pu ka sreći ???
Nego što dolaze ovdje normalne ženske?Logika ti ovdje ne bu pomogla. Normalne zenske ne dolaze na ovaj forum raspravljati s igracima ovog sporta
Ovdje nema normalnih ženskiNego što dolaze ovdje normalne ženske?
Se oglašavati?
Te su vama normalne???
A niti jebozovnih basOvdje nema normalnih ženski
ovdje nema uopce zenskihOvdje nema normalnih ženski
Ima shemejlovaovdje nema uopce zenskih
E zato molim da me nauče barit pičoke besplatno. Počeo sam radit na sebiGoddes radi na sebi a leptirica odbija uletece
Leptirica lovi studente subotom vani, kaze da se ljepe za nju kao muhe na govno, a godes se prci s onim od 28 godina nakon seanse vortexa te imaju dubokoumne razgovore o smislu zivota na ovoj kugli zemaljskoj.Goddes radi na sebi a leptirica odbija ulete
Šta će mi studenti na maminoj grbači, daj se opametiLeptirica lovi studente subotom vani, kaze da se ljepe za nju kao muhe na govno, a godes se prci s onim od 28 godina nakon seanse vortexa te imaju dubokoumne razgovore o smislu zivota na ovoj kugli zemaljskoj.
Cisto zato da se i ti mozes osjecat mladom logicnoŠta će mi studenti na maminoj grbači, daj se opameti
Daj sponza s ekonomskom začepi i odi puši kurac šefu ispod stola za 800€ neto. Takve kao ti smo i mi mladi prostudirali već odavno, jebem te ofucanu.Šta će mi studenti na maminoj grbači, daj se opameti
Ovaj je opsjednut sa trgovkama i tajnicama, malo ti je bezveze taj fetiš i klišej ali ajde... Mašta radi svaštaDaj sponza s ekonomskom začepi i odi puši kurac šefu ispod stola za 800€ neto. Takve kao ti smo i mi mladi prostudirali već odavno, jebem te ofucanu.
Pa naravno treba netko ko može platiti tu ljepotu ali još nismo došli do iznosa, evo kao što sam rekao prije par postova…studentarija je tu da digne samopouzdanje(cijenu) a onda treba stroj staviti u opticajŠta će mi studenti na maminoj grbači, daj se opameti
S obzirom na fetiše tipa shemale ballbusting i pegging tajnice su kamilicaOvaj je opsjednut sa trgovkama i tajnicama, malo ti je bezveze taj fetiš i klišej ali ajde... Mašta radi svašta
Dugo može ovaj od 28god izgleda…nema je već dva dana na forumu koja erekcijaLeptirica lovi studente subotom vani, kaze da se ljepe za nju kao muhe na govno, a godes se prci s onim od 28 godina nakon seanse vortexa te imaju dubokoumne razgovore o smislu zivota na ovoj kugli zemaljskoj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|