To je više družbaSve je to sluzba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je više družbaSve je to sluzba
Aha... Sanjajmožda je došla na forum da vidi koju cijenu bi mogla postići, ono kad pogledaš njuškalo da vidiš koliko ti auto vrijedi
to ti nebi bilo lose uciteljice? kada krecu predavanja? nadam se da neces to skupo naplatiti?Aha... Sanjaj
Kaj se mene tiče možete vi misliti i da sam muško, bar bude manje nepismenih uleta u inbox.
A možda vas ipak malo uspijem naučiti manirama prema ženama pa vam se možda i posreći da vam koja da besplatno. A možda su u šumi.
Ulijeću ti i vani i na forumu, evo vidiš dobra cijena bi bila izgledaAha... Sanjaj
Kaj se mene tiče možete vi misliti i da sam muško, bar bude manje nepismenih uleta u inbox.
A možda vas ipak malo uspijem naučiti manirama prema ženama pa vam se možda i posreći da vam koja da besplatno. A možda su u šumi.
Brazilska tarifaUlijeću ti i vani i na forumu, evo vidiš dobra cijena bi bila izgleda
mislim da smo u šumiAha... Sanjaj
Eto ti poslovni prijedlog, investiraš u otvaranje mog biznisa, online savjetovanja, pa možemo čak malo i razgovaratiButterfly nemam nista protiv da predavanja budu u inboxu,slobodno se javi,volim ja uciti od najboljih,od onih koji su u najboljim godinama,pa da mogu to nauceno implementirati gospođica se ponudila da zeli i hoce odrzati sate,kad na kraju nikome nista...bas sam tuzan
Kolika bi bila okvirna cijena?Eto ti poslovni prijedlog, investiraš u otvaranje mog biznisa, online savjetovanja, pa možemo čak malo i razgovarati
Ma dobit ćemo fakturu samo da izkalkulira cijenuDobili smo korpu haha
Dakle, tema vam je topčina!Ma dobit ćemo fakturu samo da izkalkulira cijenu
Mi pitamo tebe, imaš puno iskustva sa uletimaDakle, tema vam je topčina!
Muško pita drugo muško koje ne može sexat bez da plati kako zbarit ženu u 2024/25!
Molim kokice specite isto a onda vam dam tarifu za savjetovanje
Ili bolje da upišemo cifru koju bi tebi dali pa da napokon dođeš do cifreAjmo dalje u objavama stavljajte pluseke i opis kad je netko zbario neku djevojku u real life i na koju foru....
Pošto vam je tako nemoguće, baš me zanima..
Ajde pitanje, ne znam te, al vidim da si umirovljena prostitutka, ako sam dobro shvatio? Taj život je iza tebe, kažeš da poslovno i duhovno napreduješ i da si nadišla u svim pogledima svoje bivše klijente, da imaš super muškarca koji te voli, razumije i cijeni. Napokon si kompletna samo ostvarena žena.Al ne u prostituciji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|