Već kad si se potrudila otvorit profil i komentirat, mogla si i nać nekog da ti pomogne napisat ispravnoNe, javljam svoje iskustvo s tim, kao što se njemu nije svidjelo i napisao, ja sam isto učinila. Svidjela mi se i napisala sam je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već kad si se potrudila otvorit profil i komentirat, mogla si i nać nekog da ti pomogne napisat ispravnoNe, javljam svoje iskustvo s tim, kao što se njemu nije svidjelo i napisao, ja sam isto učinila. Svidjela mi se i napisala sam je.
Moj paket od sest komada ....paket cega ?? O jesus, malo smjeha ujutro treba. No, ako ovo pise cura sa kojom sam bio,zna ona jako dobro u kojoj sam formi ...za razliku od nje,tako mlada i sa tim kilama,bas steta. Objavljuju se slike koje nemaju veze sa realnoscu i onda ljudi gube vrijeme. Glej, bilo bi bolje da stavite realne slike, netko bi rekao da mu nije problem, mala ima slatko lice pa bi moglo proci, ali ovako je draga moja prevara i ljudima je pun klinac togaObjavi svoju fotografiju da možemo vidjeti tvoj paket od šest komada, prijatelju
Six pack doesn't mean anything translated to Croatian language, you should've written "trbušnjaci". Try better next time.Objavi svoju fotografiju da možemo vidjeti tvoj paket od šest komada, prijatelju
možda bolje ovako (da razumije, več kad njoj engleski ne ide):Six pack doesn't mean anything translated to Croatian language, you should've written "trbušnjaci". Try better next time.
Prije cemo mi portugalki naucit nego one engleski.možda bolje ovako (da razumije, več kad njoj engleski ne ide):
Six pack não significa nada traduzido para a língua croata, você deveria ter escrito "trbušnjaci". Tente melhor da próxima vez.
Kad se skinula, zašto nisi otišao? Vaši trbušnjaci? Tko sam ja da se ne slažem?Moj paket od sest komada ....paket cega ?? O jesus, malo smjeha ujutro treba. No, ako ovo pise cura sa kojom sam bio,zna ona jako dobro u kojoj sam formi ...za razliku od nje,tako mlada i sa tim kilama,bas steta. Objavljuju se slike koje nemaju veze sa realnoscu i onda ljudi gube vrijeme. Glej, bilo bi bolje da stavite realne slike, netko bi rekao da mu nije problem, mala ima slatko lice pa bi moglo proci, ali ovako je draga moja prevara i ljudima je pun klinac toga
Escrevi em croata para você entender, mas acho melhor desenhar para você. E não, eu não sou a garota, não falo croata, sou da Itália. Mas me senti na obrigação de vir aqui contar sobre sua arrogância, ok, você não precisa gostar, então por que você não foi embora quando percebeu que não gostou? Não adianta tentar mostrar aqui no fórum algo que você não é, talvez você devesse sair daqui um pouco e usar seu tempo para malhar também, ou quem sabe tomar anabolizantes, já que na sua idade isso provavelmente não vai adiantar muito.O que você vai fazer, eles estão tentando, mas croata também é um doce difícil para o Google Tradutor hahaha. A IA croata é necessária aqui, e isso nunca acontecerá (traduza isso para mim ). Mas é bom, o efeito foi alcançado, então queridas meninas, como eu disse, em vez de autoelogios, vamos fazer dieta, etc.:legal:
Frend kaže da je bio u Trstu par puta preko stranice: moscarossa
dali tko od vas ima iskustva s bakeca? funkcionira to uopće ili je prevara?
Ima Paola, +385 91 980 2524Ima koja da je provjerena da valja u Puli ili Porecu
Ima ali ko da nima jer ne odg, već par boti sa njoj pisa i 0 bodovaIma Paola, +385 91 980 2524
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|