ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ni to mi ne pomogne. Ali uzas je napravila Valentina, sad mi se ne ide ni na jednu drugu ovu debelu brazilsku prasicu koje k tome jos i smrde.
Sve puse s kondomom, glumataju, ne daju nrke poze, dogovorite se za pusenje bez pa se opet izmotavaju iako si dao ekstra, a nasa draga Valentina te uhvati za surlu, vodi u wc, pere ga rukama i sapunom, da bi ga mogla pusiti bez. Tako da napravila mi je game over lagani i kad budem imao love ne znam dal' mi se ide na nesto prosjecno. Mozda na onu tantra babu da se zabavim ili nesto slicno.
Za Valentinu mi je jedino zao da ju nisam u svim tim pokusajima uspio zadovoljiti

Ne znam dal' ste vidjeli onog nekog balavog kretena sto je izbo brazilku u Slavonskom Brodu. E sad ce pak sve traziti selfie radi tih idiota nestabilnih. Sto ce uopce 19-godisnjak na kurvama
Vidis to da smrde, ja jos nisam naisao na nijednu,ali kao sto sam rekao u proslom postu jedna se pozalila da decki smrde i zato ne daje svima full service. Istina je da je vecina krmolika i da stvarno moras imati srece i planete na tvojoj strani da ubodes nesto decentno. A ovo da je netko napao brazilku nisam cuo. U svakom slučaju debila ima i selfie im nece puno pomoci po tom pitanju.

Ima li tko iskustva sa njom? Kaze da nema bonova, da se placa gotovinom. 150 eura

Ima li tko iskustva sa njom? Kaze da nema bonova, da se placa gotovinom. 150 eura
Pošalješ poruku pa te zove na telefon neki frajer kao navodno dečko pa ti kaže odnesi joj novce ili cunte doc tražit na kucnu adresu itd... Ali samo mu kažeš da dolazi patrola i onda te blokira i tjt

Ma sta Valentina je jos ovdje, znaci lagala je da ide i izmuzla mi lovu..jedino cudno sto na WhatsApp profilnoj onako kao story je slika s mora neke druge zenske, to mi bas nije jasno jer na Ege i dalje stoji taj broj i da je u Puli

Ukrajinke su preplanule Ege, ima nesto da je provjereno ??

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh