Druze domace bonovi prevara bolje ti je otici kod brazilkiEkipa imali ko kakvu preporuku da nisu Brazilke da su naše cure bio bih zahvalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze domace bonovi prevara bolje ti je otici kod brazilkiEkipa imali ko kakvu preporuku da nisu Brazilke da su naše cure bio bih zahvalan
Bolje i to nego prevaraZnam da da su bonovi ali ni Brazilke nisu sjajne i one su neugodne
Od mene neće nijedna dobit bonBolje i to nego prevara
Ekipa imali ko kakvu preporuku da nisu Brazilke da su naše cure bio bih zahvalan
Gubiš vrijeme na ove domaceOd mene neće nijedna dobit bon
Gubiš vrijeme na ove domace
Ovu prvu nisam probao a za drugu imaš moju preporuku, od cijene do usluge. Mislio sam se ili pola ili sat i nije mi žao što sam uzeo sat
Koje u Rijeci , moze i privatna poruka
Evo nisam mogao da ne komentiram iako mi nije bio plan. Domaćih ima samo u Zagrebu, 3 narkomanke u Splitu i 2 u Rijeci. Ostalo sve je bon ili prevara. Rafaela ili Rafa sa linka gore je best buy po meni ( 150 sat ) jer sam je konzumirao dok je bila u Puli ali vidim da je išla za Poreč. Rekla mi je da diže cijenu uskoro jbg i njoj inflacija
U sriduuuu.....Tvoje pitanje je zapravo: Hoću li jebati (brazilke) ili ne ("domaće" tj. bonovi)?
Velika vjerojatnost da nije Beatrice sa slike nego druga niska i zdepasta brazilka.
Samo neka dize cijenu, jednom kad ljeto prodje , biti ce i niza cijena. Ma sta one misle, da je 150 eura malo?! Ne vrijede 30 eura u Brazilu a ovdje izigravaju zlatne pičke. Prošli vikend sam imao sreće i sa 40 eura potrošenih nategao lokalnu (on budget bi se reklo). E sad, nisu još počele poruke dolaziti, možda sam se spasio...
Evo nisam mogao da ne komentiram iako mi nije bio plan. Domaćih ima samo u Zagrebu, 3 narkomanke u Splitu i 2 u Rijeci. Ostalo sve je bon ili prevara. Rafaela ili Rafa sa linka gore je best buy po meni ( 150 sat ) jer sam je konzumirao dok je bila u Puli ali vidim da je išla za Poreč. Rekla mi je da diže cijenu uskoro jbg i njoj inflacija
Daj broj od ove od 40 €Samo neka dize cijenu, jednom kad ljeto prodje , biti ce i niza cijena. Ma sta one misle, da je 150 eura malo?! Ne vrijede 30 eura u Brazilu a ovdje izigravaju zlatne pičke. Prošli vikend sam imao sreće i sa 40 eura potrošenih nategao lokalnu (on budget bi se reklo). E sad, nisu još počele poruke dolaziti, možda sam se spasio...
Ma ljudi dragi, pricam o normalnoj lokalnoj curi sa kojom sa izasao vani, potrosio 40 eura i dala mi je. Mislim da je bilo jasno iz posta da nije riječ o kurvi ,jer šta mi bi poruke slala onda?...mislim stvarno...Daj broj od ove od 40 €
Slično iskustvo iz Poreča mogu potvrdit od prošle godine. U svim tim shopovoma i kojecemu po gradu rade cure iz slavonije koje u pravilu budu solo, eventualno razvedene. Dotična s moje strane inače po prirodi vrlo prostupačna i otvorena za priču, zezanciju. Pa s par pića do njenog stana išlo. Ne neplanski, nego ni zadnje čemu se nadao od dotične. Zrela, plava, širokogrudna, samostalna a po priči nije da joj je strano primit za gušt.Ma ljudi dragi, pricam o normalnoj lokalnoj curi sa kojom sa izasao vani, potrosio 40 eura i dala mi je. Mislim da je bilo jasno iz posta da nije riječ o kurvi ,jer šta mi bi poruke slala onda?...mislim stvarno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|