Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant taj tip platio višeBio sam kod ove Valen sa EGE sta je u porecu riba me sjebala kao dada u 22:30 sve odgovara do 22:20 i ja dodem na lokaciju i ona pise kao pricekaj jos malo ja cekam nakon 10 min mi pise to je to za vcrs ne radim vise i riba jos prosla pored mene osla negdje s nekim tipom... tako da nemoj te ici u kasne sate sjebat ce vas.
Haha jefginije ju je hranit, nego jebat.Jebeš mi sve Pula i Istra smo stvarno šupak Hr-a.... Ma šta su popizdili sa ovim anoreksičarki(kučke iz SSSR-a) sa istoka, ma tko pametan plača cifre od 270€-370€ na sat?? Gledam danas u Tijeci, ali i inače eskadrile žena 150€ sat, a onfa dolaze u Pulu, pa mi i takve dižu cijenu.....
A i ove jeftinjarke kukaju kako nema nešto posča pumo.... pa ko je lud ovdje ???? Ma jeftinije na kraju ispadne naručiti ženu s istoka ...... debili retardirani sa tim cijenama.......
Pričao sam s jednom curom nema dugo i pitao ma otkud u Hr. baš. Super je za posao ----i nema puno policije....... sve jenrekča s time. A mi bi udarali za 100-tku, a s druge strane Austrijanac sa kućom za odmor usred , Istre od 300m2, a iza u dvprištu 10 SSSR-ovih ženki od 300€+ piju sok......... Takbi ih hrane....Haha jefginije ju je hranit, nego jebat.
Čemu takav stav?Ma sve su retardirane pogotovo Ukrajinke i Ruskinje , one bi radile do 21:00 sati, niti jedna ne odgovara na poruke nakon 21:00 , nemam komentara
Niko ne ispituje teren, nego su cjene takve kakve jesu, ima pički ok, ima onih koje jedva čekaju da te se rješe jer oce da zarade što više.Najezda oglasa Ukrainki/Ruskinja agencijskih na Ege u Puli, sad Poreču...je probao tko, iskustva? Vidim velike tarife, moguće da samo ispituju teren
ProbniNajezda oglasa Ukrainki/Ruskinja agencijskih na Ege u Puli, sad Poreču...je probao tko, iskustva? Vidim velike tarife, moguće da samo ispituju teren
Ne platiš! Još više, okreneš se I odeš. Najviše jih pogodi, ako se okreneš na vratima.Jebeš mi sve Pula i Istra smo stvarno šupak Hr-a.... Ma šta su popizdili sa ovim anoreksičarki(kučke iz SSSR-a) sa istoka, ma tko pametan plača cifre od 270€-370€ na sat?? Gledam danas u Tijeci, ali i inače eskadrile žena 150€ sat, a onfa dolaze u Pulu, pa mi i takve dižu cijenu.....
A i ove jeftinjarke kukaju kako nema nešto posča pumo.... pa ko je lud ovdje ???? Ma jeftinije na kraju ispadne naručiti ženu s istoka ...... debili retardirani sa tim cijenama.......
Garant si joj decko ili se lozis na nju, a netko ti prodao pricu kako se kara na moru za pare...Neka konobarica il cura, porec, plava laguna zna neko neku il nes cuo
Bonovi su kod nje prevaraSpremna za druženje sa 40+ dečkima
Crvenokosa Elena nudi razne usluge masaže Javi se putem WhatsAppa, Vibera ili Telegrama, uživajmo zajedno. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Probao netko? Smrdi mi na bonove, ali ipak da provjerim jel netko kontaktirao..
Hvala
I mene zanima...ova iz hotela!?Neko nesto o konobarici iz poreca , hotel parentium?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|