explorer30
Member
Jesi uspio sta saznat o ovojOva mala je dobra, samo je cjena velika je bio neko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi uspio sta saznat o ovojOva mala je dobra, samo je cjena velika je bio neko
I mene zanima kontakt od Nikoline ako netko ima.Konobarica u hotelu parentium u porecu u plavoj laguni, NIkolina iz miholjca, crnka, malo jača, velike sise, mlada
Jel imo ko nesto s njom, sta voli, kakva je, kako se jebe, sta sve radi itd.
Ako imate kontakt ili znate neato pisite u inbox
Bok svima zanima me da li netko ima info o curama na ege stranici u Istri, da li su stvarno neke neovisne ili ih sve dovode "pimpovi", hvala
Znali se sta di je ova, dali još radiJe da ali nije u Puli dolazi 22.10 ili 13 .11.bio sam i nije bas nesto punija je dosta i ima sise ogromne,
Radi još samo ima drugi broj i nije još u puli cim vidim da bude ti pošaljemZnali se sta di je ova, dali još radi
Bok, slobodno se javi ako želiš to što tražiš.Iskusan, imam trake za vezivanje i sve potrebne dodatke.Pula. Javi se i ako su ti želje dovoljno dobre možeš mi biti subica.Vecer gospodo,
Imate li vi preporuku gdje pronaći muškarca ( koje je teški master, domino) da nije neka mimoza da se ne pravi da ne haha
Smokvu već probala međutim ništa ..
Kad master mislim onda mislila da nema granice ni taboo
Vratila sam se na posao u Istru. Jer u svaloniji nema nista od navedenog..
Imas broj od nje?Pula radila u kampu zlatne stijene iz bl jel ko bio snjom
NemamImas broj od nje?
Si nasao broj mozda?Radi još samo ima drugi broj i nije još u puli cim vidim da bude ti pošaljem
NeSi nasao broj mozda?
Imam ja broj njenSi nasao broj mozda?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|