ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo nakon nekog vremena posjetio curu s
ege-a i dobro se proveo lijepa mala brazilka kao na slikama i pruža dobru uslugu te surađuje čak i voli owo te svršavanje u usta.
Kaže još 2 dana u puli
Usuga 10
Apartman 10
Izgled za mene 10
 
Pozdrav, ako ima neka domaća cura da mi se javi u pp, ili neka preporuka u Puli da nije baš ugažena do bola. Sredina dvadesetih atletski građen, higijena i oprez na visokom standardu. Hvala.
 
Dragana je sigurno neka patka,dogovara susret sve dogovorio,satnicu i sve na kraju mi nakon neko vrjeme potvrdim termin,dodjem na adresu koju je poslala poslje se vise nejavlja,tako da nije pouzdano to ništa i nemojte ni pokusavat kontaktirat jer je uzaludno,ja sam već imao nekog sa ege u rezervi pa sam već u međuvremenu dogovorio,jer dragana sam skuzio da najvjerovatnije neće biti ništa,pa tako da sam se opet dobro proveo.A ja neznam šta im to znaci klijente natezat i ne se javljat,možda nije ni tu nego samo navlaci nema šta radit pa tako da malo zaj,tako ko je dalje iz pule moja preporuka nemojte ni trosit dragocjeno vrijeme,ili ako nemate koju u rezervi kao ja.
 
Pozdrav, ima li netko iskustva s ovim curama?



 
Pozdrav, ima li netko iskustva s ovim curama?



Apsolutno sve sa PO su bonovi, neznam za onog degenerika zbog kojeg moram zaskrolat malo brže kad mi uleti na ekran...
 
Martina ti je kompletna osoba! Prvo osjecajna i korektna osoba, potom zgodna i pozeljna, ljubavnica i prijateljica, osoba koja ce te uzbuditi i zadovoljiti, posao radi upravo kako zelis i nemoj propustiti priliku da uzivas u svim culima vida, sluha, osjecajima, zadovoljstvu,... Sta cekas, ne predomisljaj se! Zovi i uzivaj! Pozdrav
Dogovorio sa njom u 8 mj a kako izgleda koliko god ima kako u licu izgleda
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh