Lepmladsimpatican
Active member
Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!Dogovorio sa njom u 8 mj a kako izgleda koliko god ima kako u licu izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!Dogovorio sa njom u 8 mj a kako izgleda koliko god ima kako u licu izgleda
Mozete dati njen broj telefona?Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!
Bila je tekla da ce doc ma ljeto na duzi period ali izgleda da nista od toga.Dal netko zna kad se vraća Anica sa monte zara?
Znaci ne preporucas Draganu/Pandoru?joj Anica je bila dobra,ali nje nema u Puli već godinama ... Martina svaka čast,dobar odnos cijene i pružene usluge,oglas možete naći ovdje u oglasima pod masaže ,a Dragana je za mene teška katastrofa... ja sam se okrenuo i otišao kad sam je vidio - stara i ružna i stan neugodno miriše .. ukrajinke mi idu na živce sa 1000 oglasa a možda ima 4 cure i nikad ne znaš tko če ti otvoriti vrata ....
Anica dolazi samonpovremeno i to samo na 2,3 dana i javlja se direktno ljudima kad dodje poneka stavinoglas na ljubavni.joj Anica je bila dobra,ali nje nema u Puli već godinama ... Martina svaka čast,dobar odnos cijene i pružene usluge,oglas možete naći ovdje u oglasima pod masaže ,a Dragana je za mene teška katastrofa... ja sam se okrenuo i otišao kad sam je vidio - stara i ružna i stan neugodno miriše .. ukrajinke mi idu na živce sa 1000 oglasa a možda ima 4 cure i nikad ne znaš tko če ti otvoriti vrata ....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|