Lukabojov123
New member
Pozdrav, dali zna netko na podrucju Pula-Rovinja neku stariju 40+ posto po oglasima nema nista, hvala.Cure su stvarne i ona i Mia i ona treca. Neces pogrijesiti Mia i Angel su top picke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, dali zna netko na podrucju Pula-Rovinja neku stariju 40+ posto po oglasima nema nista, hvala.Cure su stvarne i ona i Mia i ona treca. Neces pogrijesiti Mia i Angel su top picke.
gdje mogu naci njezin kontakt?Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!
moze kontakt njezin?Martina je zakon i svaka preporuka!
Broj od martine ili alice?Mozete dati njen broj telefona?
MartineBroj od martine ili alice?
Martina ima4,5 oglasa na seks oglasniku, samo se malo potrudite potraziti.Mislim da je ta Martina neka urbana legenda. Svi pričaju o njoj, a nitko niti ima kontakt, niti zna gdje se može naći.
zna netko neku stariju u okolici 40+?Martina je zakon, neradi na traci i javlja se kad odluci ona da radi, zato je i usluga kvalitetna.
Hahaha istina majku im ljubim. Sve bjeze u rijeku, zadar, split..Ponuda na EGE u Puli je očajna ovo ljeto.
Ima trenutno koja da je ok?Ponuda na EGE u Puli je očajna ovo ljeto.
Martina je oprezna i ne bavi se samo ovim aktivnostima tako da s njom treba strpljiv bit, al kad se nađete e onda nema boljeMislim da je ta Martina neka urbana legenda. Svi pričaju o njoj, a nitko niti ima kontakt, niti zna gdje se može naći.
Dragana, violeta…Ima trenutno koja da je ok?
Da li to samo masaza sa HE ili kompletna usluga? Cijena?Tina iz Lucije, masažni salon Fenix. Tu je do nedjelje pa eto požurite da ne zakasnite. Bio danas, ok je. Zna šta volim, to mi pruža. Broj sam već objavio prije
Hvala. Probam..Kad je Tina tu, ukrajinka onda je moguće više, 100e
gdje se moze naci br od tine? koliko god ima?Kad je Tina tu, ukrajinka onda je moguće više, 100e
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|