Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno sve sa PO su bonovi, neznam za onog degenerika zbog kojeg moram zaskrolat malo brže kad mi uleti na ekran...Pozdrav, ima li netko iskustva s ovim curama?
![]()
Vruća Marta
Diskretno druženje u mom ili tvom prostoru, elitna dama po dogovoru dolazak Velika guza, srednje grudi lijepa…www.oglasnik.hr
![]()
Mia u Puli Top Zabava!
Mlada dama u Puli nudi najbolji provod u svom klimatiziranom stanu. Masaže, fetishi, roleplay, klasik…www.oglasnik.hr
Možete da mi malo objasnite, jer nisam razumijo šta ste napisali, jer sam is SlovenijeApsolutno sve sa PO su bonovi, neznam za onog degenerika zbog kojeg moram zaskrolat malo brže kad mi uleti na ekran...
Poznate koju curu koja je stvarna?Prevara , goljufija, scam.
Dogovorio sa njom u 8 mj a kako izgleda koliko god ima kako u licu izgledaMartina ti je kompletna osoba! Prvo osjecajna i korektna osoba, potom zgodna i pozeljna, ljubavnica i prijateljica, osoba koja ce te uzbuditi i zadovoljiti, posao radi upravo kako zelis i nemoj propustiti priliku da uzivas u svim culima vida, sluha, osjecajima, zadovoljstvu,... Sta cekas, ne predomisljaj se! Zovi i uzivaj! Pozdrav
Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!Dogovorio sa njom u 8 mj a kako izgleda koliko god ima kako u licu izgleda
Mozete dati njen broj telefona?Martina oko 35+, zgodna zena! Lijepo lice, dobro tijelo, predivne sise. Ne znam ko ne uziva sa njom!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|