Mamicu ti jebem prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se kurca majmune. PREVARA TEŠKA!!!!! Ne nasjedajte!!!!Top agencija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mamicu ti jebem prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se kurca majmune. PREVARA TEŠKA!!!!! Ne nasjedajte!!!!Top agencija
Točno tako. Nek odjebu u skokovima, smjesta i odmah svi zajebanti koji žele do love na prevaru.Mamicu ti jebem prevarantsku lopovsku.
I mene zanima da li takva postoji uopće. Od svih oglasa na koje sam zvao ili poslao poruku, nisu bile domaće. Razumljivo, teže je biti diskretan u susjedstvu kad je puno veća šansa da nalete na nekog poznatoga i eto problemi počinju... Izgleda da će tako biti dok se sve ovo ne legalizira, pa da svi budemo sigurniji i mirniji, naročito žene.Pozdrav dečki, pozna kdo koju domacu curu, neka mi posalje kontakt,
Mislim da pitanje opuštenosti cura ne ovisi o legalizaciji nego o moralu. U svakom slučaju kako vrijeme bude išlo, ti neki principi kod žena će generacijski propadati tako da mislim da će to svakako ići u smjeru da će ponuda biti sve veća. Neovisno o legalizaciji.I mene zanima da li takva postoji uopće. Od svih oglasa na koje sam zvao ili poslao poruku, nisu bile domaće. Razumljivo, teže je biti diskretan u susjedstvu kad je puno veća šansa da nalete na nekog poznatoga i eto problemi počinju... Izgleda da će tako biti dok se sve ovo ne legalizira, pa da svi budemo sigurniji i mirniji, naročito žene.
Čak i kurve ne jebu živu silu, pa čito sam više recenzija gdje se netko napizdi iz nekog razloga i prijeti kurvi policijom, a ona to ne jebe ni pol posto.
Nemam pojma. Zvao je, jedanput se javila i čak kao nešto smo dogovorili. A onda drugi dan sredim se, ono napet ko puškaSta je sa Draganom?
Bio sam jednom kod jedne u hotelu. Rekla mi je kat i broj sobe, usao u hotel i dosao najnormalnije do njene sobe, niko me nije nista pitao. Ne znam je li tako u svim hotelima, ali sumnjam da bi se ijedna cura kurvala u hotelu u kojeg ne mozes slobodno uc i otic do sobe. Btw pazi da nije scam, ima dosta onih fake sto traze uplate/bonove a kazu da su u hotelu.Pozdrav
Ima neko iskustva sta kad je cura u hotels?
Dođes tamo pa dode ona potebe ili kako to ide?
tocno kako je amigo ispod odgovorio. ima sas jedna na EGEu, navodno u amfiteatru, po meni fake, tako da pripazite.Pozdrav
Moja iskustva dosad su bila da dođeš do hotela i onda trebaš uplatiti bon. A ako na to kažeš da ti popuši kurac, onda ti krene psovat majku.Pozdrav
Hahahahaha jeben si! Rutless. Svida mi se.Pula: Adrese za izbijegavat; Kapitolinski Trg 6, Sergijevaca 40 (Neka goa pleme riba na obje, instant okret)
Jedine prave na koje sam naletio Hanna, 100europa 15 min bilo je ok, čista je i lako se dogovoriti. Da bi ponovio, nebi... I Francy koja ima neku crvenokosu cimericu solidnu letimicno sam je vidio na putu u kupaonu(ne vidim je na ege-u), uzeo 1h 250 ali nakon jedno 20- 30 min jedanput i tuširanje trazio 100 nazad i kraj, imala je neki miris. Nemam pojma zgadila mi se, volja me prošla, Engleski joj je loš i uvrijedila/naljutila se ful za to sto sam skratio... Kaže da ''sele sutra'' za sada su na stoji.
kako misliš goa pleme? šta to znači? baš sam mislio ići ...Pula: Adrese za izbijegavat; Kapitolinski Trg 6, Sergijevaca 40 (Neka goa pleme riba na obje, instant okret)
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|