ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije


O curki ne mogu napisati ništa loše, trudi se, ali nije to, to.

Pošaljem poruku u jutarnjim satima, javi se ubrzo i dogovorimo se oko trajanja i cijene, a u konačnici me pita kad bi došao, napišem ako je slobodna za 45 minuta i primam odgovor da je slobodna i da dođem. Javim se tri minute prije, pošalje mi fotku ulaznih vrata stana u kojem je smještena i sve OK. Taman pred ulaz u zgradu, iz nje izlaze starija gospođa i još jedna curka, jako slična ovoj kod koje idem, padne mi na pamet, vjerojatno majka i sestra od one kod koje idem. Uđem u stan, cura simpatična, zgodna, odjevena kao na slikama, dosta dobro zna engleski, pita odakle sam, pita za godine, kaže da ona ima 21 godinu, ponudi tuširanje i ja pristanem. Nakon tuširanja krenem prema sobi nasuprot kupatila, međutim već se osjeti problem, nema klime u sobi i toplo je, ali krenem dalje, ljubi se, ali gleda što više to izbjeći, na jednoj sisi ima svježi ožiljak, navodno je nedavno skidala madež, pa joj obećavam da je za tu sisu neću dirati, ali druga je bila moja i vidio sam da je uživala u pažnji kojoj sam joj posvetio. Ne da se lizati po međunožju i BJ je samo sa kabanicom i to je za mene bila prekretnica. Očito sam postao izbirljiv, ne da se ljubiti, ne da se lizati, BJ sa kabanicom, vrućina u sobi i sve to zajedno daje mlohavu ćunu. :ROFLMAO:
Primjećuje da mi ne ide, da se znojim i potrudi se više, međutim kad je vrijeme za uvaliti ga u nju, ona je suha, kondom isto, a to zajedno ne ide. Mislim da lubrikant nije imala, ili ga se nije sjetila staviti, i tako ponovno rajcanje i pokušaj, ali uzalud, kako uđem u nju guram, a sad ne da ona, stavi ruku da ga ne mogu ugurati koliko meni paše (do kraja). Neće pa neće, a curka se stvarno trudi, ali u određenom trenutku i odmaže. Konačno me odvede u dnevni boravak, točno ispod klime, ali čarolije je nestalo, trudi se ona trudi, a miško ne želi ni čuti. Skinula je kondom i predložila da barem svršim po njoj i konačno, nakon dugo "uvjeravanja" nekako sam svršio po njoj, obilato i nije bila spremna na to. Njena reakcija je bila "You are crazy", ali u pozitivnom smislu. Onda skok na tuširanje i priču s njom, dok sam se tuširao, ona je prala zube, pa smo usput pričali. Curka je svarno ok i simpatična. Platio sam 30 minuta (800 domaćih životonja), ostao sam skoro 50 minuta sa tuširanjem. Curka se stvarno trudila, ali već sam kod prijašnje Kolumbijke primjetio da mi neke stvari ne odgovaraju i počinju mi smetati. Konačno se pozdravimo. Na odlasku primjetim onu vjerojatno majku i sestru kako čekaju na klupici u parku. Eto, to je to, tko voli BJ preko kabanice i ne voli lizati, curka će se sigurno potruditi da mu bude dobro. Još je u Puli dva dana, a onda će vjerojatno za Zagreb.
 

Bio za vikend kod Lune. Šta reći, bilo je i vrijeme. Curka za svaku pohvalu, uredna, obavezno Listerin prije ljubljenja i ima neki lubrikant/dezinficijens s okusom jagode za BJ i lizanje. Bila je malo zauzeta, morala je partijati, pa je dogovor bio malo kompliciraniji, ali uspjeli smo se naći na sat vremena. Curka je stvarno simpatična, potrudila se oko mene, BJ dobar i ostala je dolje dosta dugo, a ja sam joj vratio istom mjerom i mislim da je bila zadovoljna, obzirom da je uslijed lizanja svršila. Nakon toga misionarka sa nogama na mom ramenu i doggy koji me je doveo do završnice. Iznenadila me, bili smo u doggy, ja prašim i onada malo zastanem, jbg. umori se čovjek, tad se ona nabila i počela vrtiti dupetom, opa šah mat. Nakon toga malo smo popričali i sat vremena je prošlo. Dobro iskustvo, sve što od curke tražim, ljubljenje, BJ bez kabanice, da uživa u lizanju, suradnja i simpatičnost. Svakako je opet posjetim ako je put ponovno dovede u Pulu.
 

Niža ali jako zgodna curka, silikoni, tjelo skladno, a guza milina. Simpatična, brzi dogovor, 30 min 1000 kn, sat vremena 1300 kn, stan uredan, klima postojana. Cura se ljubi, BJ bez kabanice, daje se lizati, surađuje i trudi se. Ne koristi lubrikant, pa je malo teže ući ako još nije spremna. Kao što je Nekitamo napisao na prethodnoj stranici, Ok iskustvo.
 

Niža ali jako zgodna curka, silikoni, tjelo skladno, a guza milina. Simpatična, brzi dogovor, 30 min 1000 kn, sat vremena 1300 kn, stan uredan, klima postojana. Cura se ljubi, BJ bez kabanice, daje se lizati, surađuje i trudi se. Ne koristi lubrikant, pa je malo teže ući ako još nije spremna. Kao što je Nekitamo napisao na prethodnoj stranici, Ok iskustvo.
Velicina A a silikoni su ???
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh