ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio za vikend kod Lune. Šta reći, bilo je i vrijeme. Curka za svaku pohvalu, uredna, obavezno Listerin prije ljubljenja i ima neki lubrikant/dezinficijens s okusom jagode za BJ i lizanje. Bila je malo zauzeta, morala je partijati, pa je dogovor bio malo kompliciraniji, ali uspjeli smo se naći na sat vremena. Curka je stvarno simpatična, potrudila se oko mene, BJ dobar i ostala je dolje dosta dugo, a ja sam joj vratio istom mjerom i mislim da je bila zadovoljna, obzirom da je uslijed lizanja svršila. Nakon toga misionarka sa nogama na mom ramenu i doggy koji me je doveo do završnice. Iznenadila me, bili smo u doggy, ja prašim i onada malo zastanem, jbg. umori se čovjek, tad se ona nabila i počela vrtiti dupetom, opa šah mat. Nakon toga malo smo popričali i sat vremena je prošlo. Dobro iskustvo, sve što od curke tražim, ljubljenje, BJ bez kabanice, da uživa u lizanju, suradnja i simpatičnost. Svakako je opet posjetim ako je put ponovno dovede u Pulu.

Niža ali jako zgodna curka, silikoni, tjelo skladno, a guza milina. Simpatična, brzi dogovor, 30 min 1000 kn, sat vremena 1300 kn, stan uredan, klima postojana. Cura se ljubi, BJ bez kabanice, daje se lizati, surađuje i trudi se. Ne koristi lubrikant, pa je malo teže ući ako još nije spremna. Kao što je Nekitamo napisao na prethodnoj stranici, Ok iskustvo.

Niža ali jako zgodna curka, silikoni, tjelo skladno, a guza milina. Simpatična, brzi dogovor, 30 min 1000 kn, sat vremena 1300 kn, stan uredan, klima postojana. Cura se ljubi, BJ bez kabanice, daje se lizati, surađuje i trudi se. Ne koristi lubrikant, pa je malo teže ući ako još nije spremna. Kao što je Nekitamo napisao na prethodnoj stranici, Ok iskustvo.
Velicina A a silikoni su ???

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh