Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njezine fotke obradene ali uzivo isto dosta pristojno izgleda. Sve u svemu čisto ok iskustvo.Fotke njene, zgodna?
Kojanje ta dije bila prije ima ona mladja bosanka i ona starija drugaEto vratila se Punija plavuša, promjenila adresu, meni ona super...
Već sam davao recenziju, kontakt mailom
Oglas joj je ovdje pod Istra...
Sretno joj i uspješno
A koja će ti se javit molim te u ovim satima?može broj bilo koje cure iz isstre za susret včrs pliiiiiz
Sutra sam u puli..ostavi broj u ppPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Hej, jel moze danas ili ovaj petakPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Pozdrav! Jel mlada ova kiki? Koliko ima godina otprilike?Zna bit i ri,punija je malo...ali je ok
0976668309Sutra sam u puli..ostavi broj u pp
Javi se classy 0976668309možeš poslati broj u privat?
Ne bih preporučio dosta debela treba se mucit da biš uživao u. Izbjegavat.Ja zvao jucer Kiki druzenje je od 12 do 00 ima 35 godina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|