Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njezine fotke obradene ali uzivo isto dosta pristojno izgleda. Sve u svemu čisto ok iskustvo.Fotke njene, zgodna?
Kojanje ta dije bila prije ima ona mladja bosanka i ona starija drugaEto vratila se Punija plavuša, promjenila adresu, meni ona super...
Već sam davao recenziju, kontakt mailom
Oglas joj je ovdje pod Istra...
Sretno joj i uspješno
A koja će ti se javit molim te u ovim satima?može broj bilo koje cure iz isstre za susret včrs pliiiiiz
Sutra sam u puli..ostavi broj u ppPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz![]()
Hej, jel moze danas ili ovaj petakPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz![]()
Pozdrav! Jel mlada ova kiki? Koliko ima godina otprilike?Zna bit i ri,punija je malo...ali je ok
0976668309Sutra sam u puli..ostavi broj u pp
Javi se classy 0976668309možeš poslati broj u privat?
Ne bih preporučio dosta debela treba se mucit da biš uživao u. Izbjegavat.Ja zvao jucer Kiki druzenje je od 12 do 00 ima 35 godina
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|