Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PulaTo je profilna na watsapu
PulaDi se nalazi,,hvala
Mozes li molim te reci koliko ima otprilike godina? U oglasu pise 38, što je ok, ali ako u stvarnosti ima 50-ak onda to mijenja stvari.. hvalaO ukusima se da raspravljati ali 9 od 10
38Mozes li molim te reci koliko ima otprilike godina? U oglasu pise 38, što je ok, ali ako u stvarnosti ima 50-ak onda to mijenja stvari.. hvala
Liz i eva su jedno te ista osobaJel bio tko kod ovihcura sa EGE, Liz,Eva,Keri??
Sve je to jedna cura tj Kerry imas po forumu objava za nju pa vidi.Jel bio tko kod ovihcura sa EGE, Liz,Eva,Keri??
To i mene zanima ..kad god sam poslao poruku nije odgovorila....mene sad zanima dal uopšte odgovara ili to admin navlači da kupujes pretplatuJel bio na kraju tko s Monikapu46 sa Smokve?
Pricali kratko, pitao ju dal bi se nasli, potvrdila i pitala kad, nakon sto sam joj rekao kad nista vise nije odgovorila.Jel bio na kraju tko s Monikapu46 sa Smokve?
ima, ima.. samo treba imat $$$Bio neki dan kod ove Blond. Nije baš nešto ali izgleda da nema ništa drugo u Puli, tako da možemo bit sretni da bar ona dolazi svako toliko.
Javio sam se i ovoj tomicic martini sa ljubavnog oglasnika, rekla mi je 300kn za 45 min ali nije dalje ništa odgovorila kad sam pitao za termin. Jel bio netko kod nje?
Koliko treba imatima, ima.. samo treba imat $$$
Tko ova classy ilije bio tko? rekla je 450 kuna za 45 min
DaTko ova classy ili
Javi se i inbox clasyKoliko treba imat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|