Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj.br da se dogTko me pitao za RI, osim gospodina koji je okacio moje slike? Sutra sam u RI
FejkSara 26 godina, usluge erotske masaže!
Pula Samo moj prostor! Kontakt isključivo preko Whatsapp-a 0955300839 Kontakt: 095 5300 839www.oglasnik.hr
Vjerovatno fejk,trazi bonove.
Poz moze kontakt broj cicolinaSta ne prihvatis zahtijev,kako da se dopisujemo,lijepa pikica
Dolaziš možda i u rijekuPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
da nakon vikenda, al ovo je rubrika za Istru i trenutno nema smisla pitati za Rijeku.Dolaziš možda i u rijeku
Neznam zašto al nemogu ti poslat porukuPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Ok imaš pravo ali ako dolaziš vidim da se isplati počekati tebeda nakon vikenda, al ovo je rubrika za Istru i trenutno nema smisla pitati za Rijeku.
evo javila sam se ja vama, i dalje dobivam upite može danas može ovo ono, ja Molim još jednom da pročitaju boljeNeznam zašto al nemogu ti poslat poruku
jako lijepo od vas ali nema potrebe ovdje spamati temu i odgovarati na moj oglas jer drugi koji dođu neće ništa vidjeti od bezveznih porukaOk imaš pravo ali ako dolaziš vidim da se isplati počekati tebe
Zainteresiran sam za petakPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
pozz
Dajte se molim vas javite kako je napisano, jer sam već tri puta napisala da ovo nema smisla i dalje se javljate i pisete tu. Znaci da niti ne čitate. Neću vise tu nikome odg, odg samo u inbox.Zainteresiran sam za petak
Ja sam zainteresiran za petak ako može hvala.Evo tko se javio javio se, neki se i dalje samo žele dopisivati,neki skupljati slike al većina ih uglavnom ne zna šta bi, al bitno da se žale kako nema nicega, cura vam dođe na forum i javi se i onda nitko ništa, samo pričate bezveze.
mjesta vise nema i molim vas da mi se vise ne javljate.
HejPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|