Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FejkSara 26 godina, usluge erotske masaže!
Pula Samo moj prostor! Kontakt isključivo preko Whatsapp-a 0955300839 Kontakt: 095 5300 839www.oglasnik.hr
bio tko?
zašto bih se javila ako u ovoj posljednjoj mojoj objavi sve piše? sve ovo daj broj i slično je totalno besmisleno, vi stvarno mislite da ja sjedim za mobitelom i čekam, pa naravno da ne.Evo tko se javio javio se, neki se i dalje samo žele dopisivati,neki skupljati slike al većina ih uglavnom ne zna šta bi, al bitno da se žale kako nema nicega, cura vam dođe na forum i javi se i onda nitko ništa, samo pričate bezveze.
mjesta vise nema i molim vas da mi se vise ne javljate.
kad prije bi stigli? pa tek danas je PetakJel bio tko ?
Itko?Je li netko od vas bio kod ove maserke?
Ako da, zanimaju me iskustva
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-maserka-oglas-4802553
Jesi li jos u Istri? Moze broj?Pozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Je bio tko kod classy da napiše koju recenziju dali šta vrijedi malaJesi li jos u Istri? Moze broj?
Nije nitko bio..jel samo trola..neki glupan ili glupacica sa previse slobodnog vremena..Je bio tko kod classy da napiše koju recenziju dali šta vrijedi mala
joj daj šuti, a vi @Jamesdean prestanite varat cure da imate 35 godina već dvije godine a imate preko 40. Došli ste u Rijeku kod mene i bolje da ne govorim kako ste se ponašali.Nije nitko bio..jel samo trola..neki glupan ili glupacica sa previse slobodnog vremena..
Eto bas ces falit..ko koronaevo sad znate da nitko ovdje ne "trola" nikakva glupačica ili glupan , al vise ne očekujte da ću se javit. Pozdrav
pozdravi ženuEto bas ces falit..ko korona
Hocu..i ti deckapozdravi ženu
mislim da više ipak pate tvoja žena i dječica nego moj dečko sve najbolje!Hocu..i ti decka
Svaka castjakao bitno za kurvu jer klijent ima 35 ili preko 40 god. Classy je za izbjegavanje, bolje dat 200€ za neku favelašicu nego 100kn za classy. Sapienti sat ( pametnom dosta)
uredu onda izbjegni ne kužim šta me i dalje spominjes ti koji si registriran nekidanjakao bitno za kurvu jer klijent ima 35 ili preko 40 god. Classy je za izbjegavanje, bolje dat 200€ za neku favelašicu nego 100kn za classy. Sapienti sat ( pametnom dosta)
Bar pate u luksuzu..a ne pate ko i ti za 200kn da ih netko omalovazava..mislim da više ipak pate tvoja žena i dječica nego moj dečko sve najbolje!
pa nisam čula bas tako.Bar pate u luksuzu..a ne pate ko i ti za 200kn da ih netko omalovazava..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|