Pozdrav
svima , nedavno sam bio u Istri i na svoje iznenađenje pronašao sam prave ponude u Puli. Ovdje je od pomoći bio sljedeći forum:
https://forum.ljubavni-oglasnik.net.Oglasa vise nema jer se periodično oglasava pa se preporuča rezerviranje unaprijed.
Prva po imenu D...y, sastali se ispred hotela Pula, a zatim se odvezli kod nje u stan. Trošak 100/60. Dama je bila 50+ ili lijepa je nešto drugo ..... Velike sise, ali inače prilično vitka. Budući da sam relativno bezbolan kada je pritisak odgovarajuće visok, otišao sam sa gospođom u njezin unajmljeni stan Prvo smo se zajednički tuširali, a nakon toga završili u krevetu. može se maziti, lizati, sisati, nije bio nikakav problem.
Činilo se da se gospođi svidjelo, ali ni ona kako izgleda ne dobiva ubod svaki dan... Nije bilo govora o gumicama, nemam pojma da li ih imala kod sebe. Jebeno golo u bilo kojem položaju nije problem.
Faktor ponavljanja 40-50%, ako bi pritisak trebao biti toliki i ako me put ponovno donese do Pule
Druga dama, A.B /ne sheram podatke/, znatno je mlađa, po mojoj procjeni ima oko 30 godina, ali vrlo punašna. Ogromne sise i općenito vrlo dobro proporcionalna figura, kao što sam rekao, dovoljnog kalibra. Lice joj je lijepo..Preko WhatsApp usmjeren sam u njezin privatni stan. Veoma komunikativna i bez tabua. Cijena je jako visoka za naše standarde, 200E/60, ali izbor nije baš velik u tom dijelu Hrvatske i na kraju se s njom može sve.
Dakle, prvo kratki pozdrav, predaja novca, pa u susjednu spavaću sobu. Možes je polizati i prstima gdje te volja,obožava 69. Neko vrijeme jeba sam je u misiju, a onda se okrenula na bok kako bih se mogla jebati sa strane iza. Potom sam prstima prešao po supku, i nakon toga počeo sam gurati kurac unutra. Nije bilo velikog otpora, a ni obrane. Svrsio joj u guzu.
Bio je kod nje i drugi put i prethodno je ponovo preko WA pitao da li sve ide kao prošli put, tj. hoće li i analni biti u redu, na što je potvrdno odgovorila.
Zaključak: Malo skupo, ali nije potpuno pogrešno za sat vremena AO uključujući analni. Faktor ponavljanja 80-90% ako u dogledno vrime čapam se Istre.