ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ispričavam se nisam mislio tako vec zapravo suprotno visjeti ako postoji koja recenzija i da nisi fake … eto ispričavam se jos jednom drugi put ćemo očito svi pametnije
To je jedina normalna cura kod nas sto je bila imo si moju recenziju 2 objave prije tvoje nek si nam i nju otjero prijatelju
 
hahaha kako vam je frajer utjerao kurčinu :)
A to je neki klinac izgleda koji je htio ispasti sav bitan kao. Ovaj forum je generalno OK, ali nekad se stvarno nađe ljudi koji nimalo ne razmišljaju i jebiga.... :)
 
Dobro su ga pitali jel hoce da odemo i jebat za njega al vise ni to ne mozemo otic - zbog njega
Frajer je uspio, htio je nesto jebat i izjebo je nas😂😂 to je vjerojatno najblize jebanju sto ce doci. Svaka cast i tim ribama sa kim sve imaju posla, mada bi i one trebale znat ako netko iz Rijeke zeli doc u Pulu jebat u najboljem je slucaju upitan😝😝
 
Pozdrav

svima , nedavno sam bio u Istri i na svoje iznenađenje pronašao sam prave ponude u Puli. Ovdje je od pomoći bio sljedeći forum: https://forum.ljubavni-oglasnik.net.Oglasa vise nema jer se periodično oglasava pa se preporuča rezerviranje unaprijed.

Prva po imenu D...y, sastali se ispred hotela Pula, a zatim se odvezli kod nje u stan. Trošak 100/60. Dama je bila 50+ ili lijepa je nešto drugo ..... Velike sise, ali inače prilično vitka. Budući da sam relativno bezbolan kada je pritisak odgovarajuće visok, otišao sam sa gospođom u njezin unajmljeni stan Prvo smo se zajednički tuširali, a nakon toga završili u krevetu. može se maziti, lizati, sisati, nije bio nikakav problem.
Činilo se da se gospođi svidjelo, ali ni ona kako izgleda ne dobiva ubod svaki dan... Nije bilo govora o gumicama, nemam pojma da li ih imala kod sebe. Jebeno golo u bilo kojem položaju nije problem.
Faktor ponavljanja 40-50%, ako bi pritisak trebao biti toliki i ako me put ponovno donese do Pule


Druga dama, A.B /ne sheram podatke/, znatno je mlađa, po mojoj procjeni ima oko 30 godina, ali vrlo punašna. Ogromne sise i općenito vrlo dobro proporcionalna figura, kao što sam rekao, dovoljnog kalibra. Lice joj je lijepo..Preko WhatsApp usmjeren sam u njezin privatni stan. Veoma komunikativna i bez tabua. Cijena je jako visoka za naše standarde, 200E/60, ali izbor nije baš velik u tom dijelu Hrvatske i na kraju se s njom može sve.
Dakle, prvo kratki pozdrav, predaja novca, pa u susjednu spavaću sobu. Možes je polizati i prstima gdje te volja,obožava 69. Neko vrijeme jeba sam je u misiju, a onda se okrenula na bok kako bih se mogla jebati sa strane iza. Potom sam prstima prešao po supku, i nakon toga počeo sam gurati kurac unutra. Nije bilo velikog otpora, a ni obrane. Svrsio joj u guzu.

Bio je kod nje i drugi put i prethodno je ponovo preko WA pitao da li sve ide kao prošli put, tj. hoće li i analni biti u redu, na što je potvrdno odgovorila.

Zaključak: Malo skupo, ali nije potpuno pogrešno za sat vremena AO uključujući analni. Faktor ponavljanja 80-90% ako u dogledno vrime čapam se Istre.
Dali moze kontakt od te prve.Pozz
 
Bio neki dan kod ove Blond. Nije baš nešto ali izgleda da nema ništa drugo u Puli, tako da možemo bit sretni da bar ona dolazi svako toliko.

Javio sam se i ovoj tomicic martini sa ljubavnog oglasnika, rekla mi je 300kn za 45 min ali nije dalje ništa odgovorila kad sam pitao za termin. Jel bio netko kod nje?
 
Bio neki dan kod ove Blond. Nije baš nešto ali izgleda da nema ništa drugo u Puli, tako da možemo bit sretni da bar ona dolazi svako toliko.

Javio sam se i ovoj tomicic martini sa ljubavnog oglasnika, rekla mi je 300kn za 45 min ali nije dalje ništa odgovorila kad sam pitao za termin. Jel bio netko kod nje?
Ja se pokusavan dogovorit sa njom vec danima alu kaze da je zauzeta.
 
Dogovorio sam se sa ovom Martinom za sutra. 450kn za 45 minuta. Kaže da radi sve osim anala. Javim sutra kako je bilo.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh