JohnCleese
New member
Ja sam "karijeru" zapoceo davno, 2007. na smokvi, i tada je bila tehnicki losa platforma, ali je imala najvise ljudi. Na smokvi sam isprobao sve sto sam htio, parovi, curke, trojci. Naravno, ne ide nista preko noci, a najvazniji je pristup prema drugima, posebno parovima. Sto god radili, nemojte pokusavati prodati pricu kako ste nekakav bull ili sta ti ja znam, a da ni ne znate sto to tocno znaci i kakva je zaista dinamika kod parova koji traze pojedince za trojac ili neki drugi scenarij.
Nakon smokve sam probao Amateri . com, ali nisam bio odusevljen. Tehnicki ok platforma, ali slabo ljudi sa nasihh prostora iskreno.
Zadnje sto koristim je FFruit i mogu reci da mi je to najozbiljnija platforma na kojoj sam bio. Druzio sam se uglavnom sa parovima, ali i pokoja curka se nasla, cak sam s jednom zavrsio u kratkoj vezi, svidjeli se jednno drugome. Moja preporuka je FF trenutno.
hope this helps
Nakon smokve sam probao Amateri . com, ali nisam bio odusevljen. Tehnicki ok platforma, ali slabo ljudi sa nasihh prostora iskreno.
Zadnje sto koristim je FFruit i mogu reci da mi je to najozbiljnija platforma na kojoj sam bio. Druzio sam se uglavnom sa parovima, ali i pokoja curka se nasla, cak sam s jednom zavrsio u kratkoj vezi, svidjeli se jednno drugome. Moja preporuka je FF trenutno.
hope this helps