gewiss1907
New member
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bio tko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javite se u privatnu poruku, ili na wup 0958829371, zainteresiran sam, hvalaJeste uspjeli? Muž i ja tražimo isto i sve šta smo našli su neke prevare i gluposti
Ajde dmMi smo zainteresirani za malo experimentiranja. Moze i solo muško (pozelno da je bisexualan). On 36god, ona 45. Dobrog smo izgleda
Javite se u dmMi smo zainteresirani za malo experimentiranja. Moze i solo muško (pozelno da je bisexualan). On 36god, ona 45. Dobrog smo izgleda
Javite se u dmMi smo zainteresirani za malo experimentiranja. Moze i solo muško (pozelno da je bisexualan). On 36god, ona 45. Dobrog smo izgleda
Javite se u dmZa mlađe parove u HR je baš horor situacija.
Kada smo u Njemačkoj, često odemo u Swingerske klubove jer volimo soft swing. Uvijek prvo gledamo parove i pojedince u sobama, pa nađemo neki par nama po ukusu za soft swing. Budemo na istome krevetu, ševimo se jedin pored drugih, gledamo, pričamo... To je ono što mi volimo i što nas pali.
U Hrvatskoj smo pokušali to nekoliko puta i ispala katastrofa. "Parovi" koji se jave su većinom samo muški i to vidiš nakon 3-4 poruke. Jedan jedini puta smo našli super par i ZG, mlađi poput nas, odradili 2 cuge, par odličnih druženja u stanu i sada ih nema više. Odselili van. Tako da ako ima neki normalan par za to u Zagrebu, neka nam se javi.
Mi smo 31 g, atraktivni, komunikativni, obrazovani i volimo soft akciju
Moze dm?Mi smo par i stvarno nas pali kad gledamo druge parove, medjutim slabo ima onih kojima mozemo vjerovati za slanje slika i videa, tj medjusobnu razmjenu. Ako ima neki par za razmjenu slika, moguce i videa, da razmjenjujemo jedni drugima. Mi smo par 20&21 godinu. Volimo da se snimamo, slikamo.. Ako ste raspolozeni za ovako nesto javite nam seee
Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.ioKoji je to par, a koji je onaj prošli kaj si objavio?!Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.io
Javite se, hvala...pozzMi smo zainteresirani za malo experimentiranja. Moze i solo muško (pozelno da je bisexualan). On 36god, ona 45. Dobrog smo izgleda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|