Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj ako vas put nanase do Splita javite se da se upoznamo.Mi smo dakođer u potrazi za jednim parom, ali bezuspjesno.
Ne zanima nas dogovoreno druzenje, nego prvo upoznavanje. Pa ako "kliknemo" onda moze nesto vise.
Ne kazem da ce bit sexa nego onako prijateljski da se upoznamoAj ako vas put nanase do Splita javite se da se upoznamo.
Naravno, ako nas put nanese, javimo seNe kazem da ce bit sexa nego onako prijateljski da se upoznamo
Ok super moze,samo da se kratko opisemo ja 35 godina crna kosa 170.90kg.muz 38 godina 186.100kg.normalni smo i mozete biti bez brige.Naravno, ako nas put nanese, javimo se
To sam primjetila kad se javi par,vecina su muski sta tipkaju,zato i ne saljem svoje slike nikome,jedino uzivo upoznavanje pa dalje kako bude.Za mlađe parove u HR je baš horor situacija.
Kada smo u Njemačkoj, često odemo u Swingerske klubove jer volimo soft swing. Uvijek prvo gledamo parove i pojedince u sobama, pa nađemo neki par nama po ukusu za soft swing. Budemo na istome krevetu, ševimo se jedin pored drugih, gledamo, pričamo... To je ono što mi volimo i što nas pali.
U Hrvatskoj smo pokušali to nekoliko puta i ispala katastrofa. "Parovi" koji se jave su većinom samo muški i to vidiš nakon 3-4 poruke. Jedan jedini puta smo našli super par i ZG, mlađi poput nas, odradili 2 cuge, par odličnih druženja u stanu i sada ih nema više. Odselili van. Tako da ako ima neki normalan par za to u Zagrebu, neka nam se javi.
Mi smo 31 g, atraktivni, komunikativni, obrazovani i volimo soft akciju
Odakle?Maja Maric??
Poznato ikome?
Evo ja sam soloMa nista draga moja sve fake i budale...a ne znam sta da ti kazem,ocito se ovdje svi rugaju.
Da se naći samo je pitanje koliko imaš vremena i živaca.. Ovaj forum je odraz društva,drkačkog društva koje je zaglibilo u virtualni svijet i zbog toga je jako teško naći konkretne i iskrene ljude za uživanje..Smokva je prije bila super, stvarno se dalo u relativno kratkom vremenu upoznati parove,solo ženeMa nista draga moja sve fake i budale...a ne znam sta da ti kazem,ocito se ovdje svi rugaju.
Zelim gledati par
PotpisujemDa se naći samo je pitanje koliko imaš vremena i živaca.. Ovaj forum je odraz društva,drkačkog društva koje je zaglibilo u virtualni svijet i zbog toga je jako teško naći konkretne i iskrene ljude za uživanje..Smokva je prije bila super, stvarno se dalo u relativno kratkom vremenu upoznati parove,solo žene
.Poslije je propala,hrpa drkđija i lažnjaka kojim je dosadno u životu.
Zagreb, javljaju se na ove oglaseOdakle?
Javite se u privatnu poruku, ili na wup 0958829371, zainteresiran sam, hvalaJeste uspjeli? Muž i ja tražimo isto i sve šta smo našli su neke prevare i gluposti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|