Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solo muskarci ce jako tesko nac nekoga na tim stranicama,bas ako ti se posreci,ima par parova na tim stranicama kaj traze muskarce ali to su svi blizu 60 tako da nista od toga,jel to su 95 posto swingeri tamo znaci razmjena partnera!!Vidimo da dosta Vas traži parove ili solo decke cure. Ne znamo da li ste culi za Forbidden Fruit? To je baš specijalizirani portal za druženja tog tipa za ex yu područje.
Ne bi se složio stobom. Parova ima u rasponu od 30 do 55 i sami smo se uvjerili da ih dosta traži solere. Ali..problem je u samim muškarcima i u načinu pristupa. Dokle god je stav da su oni tu bogom dani i da svaki par čim traži solera će pristati na bilo što što ima k... među nogama ništa od toga. Ja znam osobno dosta deckiju gore koji imaju uspješnu "karijeru" sa parovima ali oni drže do sebe, imaju manire i znaju di im je mjestu u druženuju sa parom. FF trenutno ima preko 30 000 korisnika sa ex yu područja plus mađarska rumunjska itd. Takvi portali su najbolje mjesto za pronaći istomišljenike u tom životnom stilu.Solo muskarci ce jako tesko nac nekoga na tim stranicama,bas ako ti se posreci,ima par parova na tim stranicama kaj traze muskarce ali to su svi blizu 60 tako da nista od toga,jel to su 95 posto swingeri tamo znaci razmjena partnera!!
Nije stvar reklame...stvar je prijenosa tocnih informacija. Ne krijemo da tamo imamo profil i iz tog razloga i dijelimo iskustva zapoceli i jesmo i sami preko oglasnika i slicnih portala sa više loših iskustva nego dobrihFRUTTY reklamira Fruit, . . . nice
Slažem se vama i mi isto već duže vrijeme tražimo normalnu žensku osobu za druženje u troje i NIŠTALijepo je to kad mozes naci nekoga,evo ja i muz vec duze vremena trazimo zensku osobu pa nista.
Slažem se vama i mi isto već duže vrijeme tražimo normalnu žensku osobu za druženje u troje i NIŠTA
javljaju se samo prevaranti predstavljaju se kao žene pa traže razne slike
A ne znam sta bi rekla,sve fake profili uzas...a valjda ce se javiti normalna osoba,mi i ne trazimo slike,više volimo uzivo onako kava prvo da vidimo da li si odgovaramo.Slažem se vama i mi isto već duže vrijeme tražimo normalnu žensku osobu za druženje u troje i NIŠTA
javljaju se samo prevaranti predstavljaju se kao žene pa traže razne slike
I mi isto to tražimo samo da je normalna osobaA ne znam sta bi rekla,sve fake profili uzas...a valjda ce se javiti normalna osoba,mi i ne trazimo slike,više volimo uzivo onako kava prvo da vidimo da li si odgovaramo.
SRETNO to vam od srca zelim i saljem vam pozdrave iz Solina.I mi isto to tražimo samo da je normalna osoba
Pa ništa
Iskustva nemamo ali bi ona željela probati s još jednom ženom
HvalaSRETNO to vam od srca zelim i saljem vam pozdrave iz Solina.
Solericu je teško naći. Gotovo pa nemoguće. Ne morate gubiti nadu ali vrlo vrlo su rijetke cure koje sudjeluju same u takvim aktivnostima.Hvala
Sretno i vama , želimo da uskoro nađete to što tražite
Pozdrav iz Rijeke
Mislim da je video poziv po meni najbolja opcija, samo treba doć do toga. Ja sam imao isksutva s jednim parom da sam se ženskoj strašno sviđao, em joj je ok bilo ok moje tjelo i način razmišljanja a njezin suprug je pak bio neki čudni leeek, kao leeek me zove s nepoznatom-skrivenog broja... ja se nikad ne javim, mislim tko se javlja na nepoznat skriven broj?Istina. Mi uvijek trazimo slike lica a isto ih tako i dajemo. Ili to ili video poziv. Tek kad se uvjerimo da je osoba ta za koju se izadje onda mozemo dogovoriti kavu/cugu da vidimo kako dišemo u živo.
Naravno da ima parova koji samo posalju adresu i nije im bitno ali iz našeg iskustva takvih je malo.
Cijeli život sam na portalim, realno vrlo dobro izgledam, ako ne i odlično, Smokva, Forbiden fruit je gubitsk vtemena, smokva 80 % lažni profili parova i žena, navlakuša za plaćanje, a forbiden vlasnici su swinger par iz samobira, a tamo pak ko soler nemaš nikakve šanse, 0Ne bi se složio stobom. Parova ima u rasponu od 30 do 55 i sami smo se uvjerili da ih dosta traži solere. Ali..problem je u samim muškarcima i u načinu pristupa. Dokle god je stav da su oni tu bogom dani i da svaki par čim traži solera će pristati na bilo što što ima k... među nogama ništa od toga. Ja znam osobno dosta deckiju gore koji imaju uspješnu "karijeru" sa parovima ali oni drže do sebe, imaju manire i znaju di im je mjestu u druženuju sa parom. FF trenutno ima preko 30 000 korisnika sa ex yu područja plus mađarska rumunjska itd. Takvi portali su najbolje mjesto za pronaći istomišljenike u tom životnom stilu.
I dalje stojim uz svoje da imaš šanse ovisi o tebi kakav si. Kako sam napisao gore nije sve u izgledu. Treba nesto imati u glavi iskreno..velika večina solera je za k...c. Kao hiltica kad ju upališ da štema beton..Cijeli život sam na portalim, realno vrlo dobro izgledam, ako ne i odlično, Smokva, Forbiden fruit je gubitsk vtemena, smokva 80 % lažni profili parova i žena, navlakuša za plaćanje, a forbiden vlasnici su swinger par iz samobira, a tamo pak ko soler nemaš nikakve šanse, 0
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|