topla dalmatinka
Well-known member
Vjeruj mi da nemaPa kaj nema na Smokvi koja cura za par?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjeruj mi da nemaPa kaj nema na Smokvi koja cura za par?
Bio sam jakinkyswitchcpl .. Jel neko bio sa ovim parom, Cuckold par su oni ?
Snimaju sve koji su bilo kod njihMeni je bilo top s njima,stvarno su normalan par i lijepo te ugoste i sex je odlican. Dama dobro izgleda za svoje godine. Oni su dugo u tome
Sretno.Musko 32 godine ,187,98 iz Zagreba , zdrav , diskretan , htio bi probati da parom ,ali naravno bez homo javite se na privatno ili 0924426553
Samo se bojim da će te zvati uglavnom gejevi.Sretno.
HvalaSretno.
Da li je moguce tebe gledatiŽelela bih gledati neki par u akciji. Samo gledanje i da su fizički zgodni i fit.
Promašio si ceo fudbalTražim 2 ženske milf za threesome. 27godina. Inbox
ajde daj neki kontak da bi doslo do togaAko dođe do toga, moglo bi se.
Je se placa stranica?Ne bi se složio stobom. Parova ima u rasponu od 30 do 55 i sami smo se uvjerili da ih dosta traži solere. Ali..problem je u samim muškarcima i u načinu pristupa. Dokle god je stav da su oni tu bogom dani i da svaki par čim traži solera će pristati na bilo što što ima k... među nogama ništa od toga. Ja znam osobno dosta deckiju gore koji imaju uspješnu "karijeru" sa parovima ali oni drže do sebe, imaju manire i znaju di im je mjestu u druženuju sa parom. FF trenutno ima preko 30 000 korisnika sa ex yu područja plus mađarska rumunjska itd. Takvi portali su najbolje mjesto za pronaći istomišljenike u tom životnom stilu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|