Iskustva s oglasnika _FAKE JAVLJANJA

dečki ovo sve je kurac, ovaj site ljubavni oglasnik se petvorio u fake listing oglasnik, dakle kurac palac puta fi = sranje teško.
Trebalo bi napravit crnu listu, dopisivao se s jednom nika.orgina nikarogina1234@gmail.com, nakon 2 dana sam skužio da je fake kad sam počeo forsat sastanak, tj radit prijedloge. Poznato kome?

Eeee,sad....😅
Žensko iskustvo.
Dakle,broj iz nicka mi je godina proizvodnje, što nikad nisam skrivala .
Nisam nešto woow,ali čisto pristojnog izgleda i normalna.
Tražila sam nešto neobavezno i ljudsko...nudila da ukoliko druga strana nema prostor, troškove eventualnog iznajmljivanja prostora ćemo dijeliti.
S jednim likom sam se dopisivala vjv više od 2 mjeseca, izvuklo sličica i prljavih pričica....pa samo nestao.
S jednim sam išla u ZG(nisam iz ZG) 3x na kavu upoznavanja,a da lik nijednom nije došao.
Slijedećem sam to ispričala i molila za fer odnos...odem na kavu,sjedim...piše: vozim....i više ni traga 😬😅😅😅.
Oni što su došli,bolje da nisu....
Jedan nije ni sjeo,a vadi antidepresive 🥵.
Bilo je još koloritnih iskustava,nije za pričati.
Laže se o svemu:godinama,izgledu, visini......ludilo😂😂😂
Dakle,svima nam je slično.
Ja sam zaključila da s nama ,po ovakvim stranicama, nešto gadno nije u redu.
Javi se meni ja volim milf pale me i uzbuduje starije dame zene vjeruj mi samnom neces dozivjet sto si dozivjela sa ovima....slobodno se javi nebrini

Ja imam iskustva sa drkarošima i stalkerima....
Sa Smokve pogotovo.
U porukama čist ok, sve super, razmjenimo par slika, dam čak i telegram pa komunikaciju nastavimo tamo...kad ono, dan kad se trebamo naći, lika nema niotkud. A ja si oslobodila vrijeme, dva puta čak i došla, sva top, a luđak se ne pojavi i nestane sa porukama.
I onda se takvi jave nakon par mjeseci sa: Hej, kako si?
Wtf?!
Bolesno....

Tak da sada svakak tražim neku garanciju da će netko zaista i doći nakon kaj ga izmaltretiram traženjem slika.
Jedan koji se nije pojavio vidim da me redovito prati na insta i gleda sve moje priče 😅
Taj mi se čak javio sa isprikom da se kao preplašio u zadnji čas...a jeste muški kukavice, zaista, koji k vam je više.
Ni M od muškarci.
Jelsi li ti stvarno ozbiljna. Neće da odu😂

Pretezito dok sam stavljao oglas fake zene se javljaju. Navozio sam se za bezveze x puta. Ne znam dal smo toliko zaostali da se ni zenama ne jebe. Da zena nikad ne otvori jebeni oglasnik sa nekim ciljem nego da stvarno misli na diskretno druzenje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh