AO sex planiram jedino ako uspijem naći prep i doksiciklin prije. Ako ne nađem, neću probati. Mislim da je većina tih ženskih konstantno na prep-u i na doksiciklinu, jedino tako mogu ići sigurno na AO. Prep rješava sidu, a doksiciklin sve bakterije osim gonoreje (nju rješava djelomično).
Alternativa je naći jednu skuplju žensku (ne studio i slično) koja se seksa rijetko sa probanom mušterijom a testira se tjedno. Ja imam rezultate svojih testova koje bi priložio, uglavnom čist sam što se tiče standardnih bolesti.
Budući da je Graz dosta manji od Beča i od Zagreba, a blizu je granice sa Slovenijom, po meni je praktičnije zaletit se do Graza umjesto Beča.
Baš gledam ove preporuke:
www.gentsnav.com
Budući da ne znam švapski, imam pitanjce, prolazi li engleski u Austriji?
Alternativa je naći jednu skuplju žensku (ne studio i slično) koja se seksa rijetko sa probanom mušterijom a testira se tjedno. Ja imam rezultate svojih testova koje bi priložio, uglavnom čist sam što se tiče standardnih bolesti.
Budući da je Graz dosta manji od Beča i od Zagreba, a blizu je granice sa Slovenijom, po meni je praktičnije zaletit se do Graza umjesto Beča.
Baš gledam ove preporuke:
Graz: Sex Clubs & Brothels | Guide 2025
Looking for sex contact? Find the best best brothels, sex clubs, Cathouses and massage parlors with prices, reviews and opening hours in Graz.

Budući da ne znam švapski, imam pitanjce, prolazi li engleski u Austriji?