Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wellcum bolji izbor curaMomci pitanje za vas,
Wellcum ili Andiamo sto preporucate…
Mozda bi trebali napraviti neku telegram grupu za one koji vole ova egzoticna mesta, nema nas mnogo pa je tesko i naci informacije u vezi toga.Ima li neko da je posetio Tajland? Kakva su vam iskustva? Mislim da je Tajland po pitanju ovog sporta sampion.
Cca 1h 130eur, pola 70-80. Ovisi o curi i usluzi.Ljudi, kako se kreću cijene u tim laufhausima u Leibnitzu i Grazu? Baš sam si danas nešto razmišljao da odem jedan vikend u Graz malo se proveseliti.
Imaš li neka mjesta za preporučiti i što ti točno znači skoro full usluga? Da li rade oral isključivo s kondomom? Za odnos mi ne pada na pamet ne koristiti kondom.Cca 1h 130eur, pola 70-80. Ovisi o curi i usluzi.
Nades lako i za 180-200 sa skoro full uslugom, a ako si dovoljno hrabar mozes na booksusi naci i cure koje rade sve prirodno bez gumice. Ima svega, ali moj savjet pamet u glavu i navuc kabanicu.
Znam jednu Rumunjku u Grazu, za 300eur/h full usluga, i ono sta treba izbjegavat sex bez kondoma. Nudi i to u cijeni ali pametno i kondom. A jos ti u toj cijenu radi oral bez, CIM, guta, anal, vaginalni fisting i jos dosta toga.Imaš li neka mjesta za preporučiti i što ti točno znači skoro full usluga? Da li rade oral isključivo s kondomom? Za odnos mi ne pada na pamet ne koristiti kondom.
Meni.. hvalaNemam ništa protiv, ako imate toliko vremena da opisujete svoja iskustva van granica , ali kome ili čemu će služiti taj konkretan pismeni uradak ?
I meni...za nas koji putujemo to je super infoMeni.. hvala
Bio sam ja prošle godine na Tajlandu, pa eto ako nekoga zanima, slobodno pitajteIma li neko da je posetio Tajland? Kakva su vam iskustva? Mislim da je Tajland po pitanju ovog sporta sampion.
Nisam probao, nudile mi jesu.Jel' ko probao AO sex u Austriji, pumpanje u nju bez kondoma?
Koliko je sigurno, ima li ko preporuke?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |