Koliko bi mi para trebalo za 2 nedelje tamo, naravno sex je prioritet pa posle razgledanje.Bio sam ja prošle godine na Tajlandu, pa eto ako nekoga zanima, slobodno pitajte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko bi mi para trebalo za 2 nedelje tamo, naravno sex je prioritet pa posle razgledanje.Bio sam ja prošle godine na Tajlandu, pa eto ako nekoga zanima, slobodno pitajte
Nemam iskustva s Tajlandom, ali prema pricama sta sam cuo put tamo i nazad je najskuplji dio price. Smjestaj i hrana da su smijesan trosak.Koliko bi mi para trebalo za 2 nedelje tamo, naravno sex je prioritet pa posle razgledanje.
Ako je vjerovati EGE stranici Ruby je u Munchenu. Preporuke samo za nju, mala je dragulj.Kakva je situacija u Münchenu
Ima lakav laufhaus/bordell za preporuciti sa normalnim cijenama
Hvala
Vjerujem privatno. Bila nedavno u ZG.U bordellu je ili privatno?
Koji je to bordell
Vise ne vidim profil na EGE. Vjerojatno je otisla dalje.U bordellu je ili privatno?
Koji je to bordell
To ne znam. Nisam bio u Munchenu, ali upisi u Google izbacit ce ti. Mislim da ima i web strana popularna u DE, ladies.de, popularnija nego EGE kod nas i sa boljom ponudom.Ahaa..
A ima li koji laufhaus za preporuciti
www.pascha-muenchen.de
Probaj preko ege a za njihove lokalne stranice neznam.Ima li koja stranica za Rumunjsku
...ima niz video-zapisa na youtube npr. Nightlife Pattaya odn. Tajland. Prije odlaska valja provjeriti i svoj status cijepljena, tropska regija je! I naravno pazit da ne naletiš tamo na ladyboy, koji su navodno vrlo agresivni kad odkriješ da ima kintu i odbiješ "nju". Bilo i nekoliko postova o pljačkama od strane taksista tamo, i na to se mora na licu mjesta pazit!Da li planira neko na tajland ove ili sledece godine?
Čuja sam od jednog prijatelja koji je bia na Tajlandu da ih je teško pripoznat jer kao izgledaju dosta ženstveno. Da li je to istina?...ima niz video-zapisa na youtube npr. Nightlife Pattaya odn. Tajland. Prije odlaska valja provjeriti i svoj status cijepljena, tropska regija je! I naravno pazit da ne naletiš tamo na ladyboy, koji su navodno vrlo agresivni kad odkriješ da ima kintu i odbiješ "nju". Bilo i nekoliko postova o pljačkama od strane taksista tamo, i na to se mora na licu mjesta pazit!
Nije mi to toliki problem koliki je sto bi isao sam tamo. Jer ako ti nesto zatreba ne znas ni gde da trazis, koga da pitas. Cuo sam da ima neki zajeban komarac, kad te ujedene, budes bas ozbiljno bolestan par dana...ima niz video-zapisa na youtube npr. Nightlife Pattaya odn. Tajland. Prije odlaska valja provjeriti i svoj status cijepljena, tropska regija je! I naravno pazit da ne naletiš tamo na ladyboy, koji su navodno vrlo agresivni kad odkriješ da ima kintu i odbiješ "nju". Bilo i nekoliko postova o pljačkama od strane taksista tamo, i na to se mora na licu mjesta pazit!
Jeste istina je.Čuja sam od jednog prijatelja koji je bia na Tajlandu da ih je teško pripoznat jer kao izgledaju dosta ženstveno. Da li je to istina?
...da, koliko i ja čitao, neki ladyboy zbilja izgledaju dosta ženstveno. Ipak - makar da nemam s time iskustvo - mislim da ih se može donekle prepoznati po glasu (koji je vjerovatno u nekim nižim frekvencijama). Ukucaj na njemačkom (ili engl.) na tražilici "Kako prepoznati ladyboy?" (Prevedeš prvo na njem. "Wie erkenne ich einen Ladyboy?" Možda ima nešto i na hrvatskim stranicama (nisam provjerio). Eo ovo na jednoj njemačkoj stranici o toj temi: https://thailand-asienforum.com/threads/woran-erkennt-man-einen-ladyboy.15606/Čuja sam od jednog prijatelja koji je bia na Tajlandu da ih je teško pripoznat jer kao izgledaju dosta ženstveno. Da li je to istina?
...svakao si provjeriti status cijepljena prije odlaska (u bilo koju) tropsku regiju. Na njemačkim kurvarskim forumu ima nekoliko recenzija. Valja si prevesti i pročitati, npr. tu: https://www.lustscout.to/forum/showthread.php?tid=200556&highlight=ThailandNije mi to toliki problem koliki je sto bi isao sam tamo. Jer ako ti nesto zatreba ne znas ni gde da trazis, koga da pitas. Cuo sam da ima neki zajeban komarac, kad te ujedene, budes bas ozbiljno bolestan par dana
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|