INTERNACIONALNA - Iskustva & recenzije

AO sex planiram jedino ako uspijem naći prep i doksiciklin prije. Ako ne nađem, neću probati. Mislim da je većina tih ženskih konstantno na prep-u i na doksiciklinu, jedino tako mogu ići sigurno na AO. Prep rješava sidu, a doksiciklin sve bakterije osim gonoreje (nju rješava djelomično).
Alternativa je naći jednu skuplju žensku (ne studio i slično) koja se seksa rijetko sa probanom mušterijom a testira se tjedno. Ja imam rezultate svojih testova koje bi priložio, uglavnom čist sam što se tiče standardnih bolesti.
Budući da je Graz dosta manji od Beča i od Zagreba, a blizu je granice sa Slovenijom, po meni je praktičnije zaletit se do Graza umjesto Beča.
Baš gledam ove preporuke:
:)
Budući da ne znam švapski, imam pitanjce, prolazi li engleski u Austriji?

AO sex planiram jedino ako uspijem naći prep i doksiciklin prije. Ako ne nađem, neću probati. Mislim da je većina tih ženskih konstantno na prep-u i na doksiciklinu, jedino tako mogu ići sigurno na AO. Prep rješava sidu, a doksiciklin sve bakterije osim gonoreje (nju rješava djelomično).
Alternativa je naći jednu skuplju žensku (ne studio i slično) koja se seksa rijetko sa probanom mušterijom a testira se tjedno. Ja imam rezultate svojih testova koje bi priložio, uglavnom čist sam što se tiče standardnih bolesti.
Budući da je Graz dosta manji od Beča i od Zagreba, a blizu je granice sa Slovenijom, po meni je praktičnije zaletit se do Graza umjesto Beča.
Baš gledam ove preporuke:
:)
Budući da ne znam švapski, imam pitanjce, prolazi li engleski u Austriji?
Mozes na booksusi naci zenske koje nude AO ili u bordelima pitas pojedine.
Na booksusi u Grazu znam da je Rebeka ok. Bio kod nje, prostor je los, mozda ju bolje pozvati u hotel.

Koliko bi mi para trebalo za 2 nedelje tamo, naravno sex je prioritet pa posle razgledanje.
Nemam iskustva s Tajlandom, ali prema pricama sta sam cuo put tamo i nazad je najskuplji dio price. Smjestaj i hrana da su smijesan trosak.
A za hobi neznam zivim u uvjerenju da je isto prihvatljiv trosak, zanima me isto.

Posto stvarno nema tu nista na forumu, evo popis par "kuca za hodanje":

Iskustva nemam, ali to su kuce, koje se po najvise vrte po forumu.

Ne idi bulromkinjama, jer su isto jebene glupace kao nase. Ako nadjes koju brazilku, idi k njoj. Bolje se kod njih prolazi.

Suzi, Kaila, Lisa, Katja; to su "sigurne klupe" kak se u Svabiji kaze. Cure posteno odrade posao.

Citaj malo recenzije:

Uzivaj I NE ZABORAVI OBJAVITI RECENZIJU!!!

Da li planira neko na tajland ove ili sledece godine?
...ima niz video-zapisa na youtube npr. Nightlife Pattaya odn. Tajland. Prije odlaska valja provjeriti i svoj status cijepljena, tropska regija je! I naravno pazit da ne naletiš tamo na ladyboy, koji su navodno vrlo agresivni kad odkriješ da ima kintu i odbiješ "nju". Bilo i nekoliko postova o pljačkama od strane taksista tamo, i na to se mora na licu mjesta pazit!

...ima niz video-zapisa na youtube npr. Nightlife Pattaya odn. Tajland. Prije odlaska valja provjeriti i svoj status cijepljena, tropska regija je! I naravno pazit da ne naletiš tamo na ladyboy, koji su navodno vrlo agresivni kad odkriješ da ima kintu i odbiješ "nju". Bilo i nekoliko postova o pljačkama od strane taksista tamo, i na to se mora na licu mjesta pazit!
Čuja sam od jednog prijatelja koji je bia na Tajlandu da ih je teško pripoznat jer kao izgledaju dosta ženstveno. Da li je to istina?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh