INTERNACIONALNA - Iskustva & recenzije

Islo bi se na 2 dana do Ceske, Budejovice ili slicno
Pa mi trebaju neke preporuke ako imate
Nocni klubovi ili privat,svejedno
Nece se imati bas previse vremena, tako da mi treba nesto konkretno
Kakva je situacija tamo trenutno..opcenito mislim

Ljudi, kako se kreću cijene u tim laufhausima u Leibnitzu i Grazu? Baš sam si danas nešto razmišljao da odem jedan vikend u Graz malo se proveseliti.

Ljudi, kako se kreću cijene u tim laufhausima u Leibnitzu i Grazu? Baš sam si danas nešto razmišljao da odem jedan vikend u Graz malo se proveseliti.
Cca 1h 130eur, pola 70-80. Ovisi o curi i usluzi.

Nades lako i za 180-200 sa skoro full uslugom, a ako si dovoljno hrabar mozes na booksusi naci i cure koje rade sve prirodno bez gumice. Ima svega, ali moj savjet pamet u glavu i navuc kabanicu.

Cca 1h 130eur, pola 70-80. Ovisi o curi i usluzi.

Nades lako i za 180-200 sa skoro full uslugom, a ako si dovoljno hrabar mozes na booksusi naci i cure koje rade sve prirodno bez gumice. Ima svega, ali moj savjet pamet u glavu i navuc kabanicu.
Imaš li neka mjesta za preporučiti i što ti točno znači skoro full usluga? Da li rade oral isključivo s kondomom? Za odnos mi ne pada na pamet ne koristiti kondom.

Imaš li neka mjesta za preporučiti i što ti točno znači skoro full usluga? Da li rade oral isključivo s kondomom? Za odnos mi ne pada na pamet ne koristiti kondom.
Znam jednu Rumunjku u Grazu, za 300eur/h full usluga, i ono sta treba izbjegavat sex bez kondoma. Nudi i to u cijeni ali pametno i kondom. A jos ti u toj cijenu radi oral bez, CIM, guta, anal, vaginalni fisting i jos dosta toga.

Skoro full usluga je meni oral bez, GFE, CIM i CIF, lizanje, 69 a kod nekih u Austriji je i anal u toj cijeni od 200-250eur/h

130eur/h ti je standardna usluga, GFE, nije full GFE neke se nece ljubiti ,vaginalni sex, oral sa i u vecini slucajeva svrsavanje na tijelo.

Laufhaus Leibnitz, relativno novi, lijepo ureden, ok ponuda

Graz - laufhaus 182, lg126, ima ih jos ali u ovima sam bio. Bio jos u casa trieste ali je ponuda limitirana i zna biti vise transica nego cura tako da mi nije bas favorit.
Jos mozes potraziti na booksusi, oglasavaju se i cure u laufhausima i koje rade iz stana/apartmana. Mozda bolje ici u laufhaus, tamo nema iznenadenja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh