Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na BookSusi ima i dobrih komada, steta sto ti se tako potrefilo, mozda bi bolje prosao u laufhausu i jeftinije. Sledeci put probaj neki od Studia u Becu, mnogo vise daju , pusenje je bez gume.Austrija-Beč, uhvatio malo vremena pa da napišem zadnje iskustvo od par tjedana unazad kad sam bio 4 dana u Beču poslovno.
Preko Biok Susi sam pronašao ovu MayaDolce koja isto ima profil i na EGE
Recenzije dobre pa rekoh idem isprobat tu masažu sa jednim prcom na kraju...
Dogovor bio ok i uputio se na adresu oko centra Beča. Na ulazu u zgradu čudan lik koji je očito pimp koji kontrolira ulazak. Lift, zadnji kat zgrade, na izlazu iz lifta ekran sa ženskama koje ordiniraju (masiraju) na toj adresi svaka u svojem apartmanu. Dočekala me mala Maya tamne puti, Rumunjka simpatičnog izgleda, u donjem rublju, lagano se smijulji, pored kreveta stol za masažu i nakon par riječi uvoda - ajmo pare na sunce i krećemo. Osmijeh se izgubio odmah, masaža leđa i nogu koja je bila solidna, ali predugo traje...pa nisam milo moje došao samo da tebi vrijeme prođe a ja da ne umoćim malog za 150€..No, pustim ja nju i nakon nekih 25 minuta očekivao sam masažu dok ležim na leđima...a ne veli ona, idemo na krevet. OK, ajmo. Navukla odmah ona kurtić na maloga i odmah ga počela žvakat. Pokušaj masiranja sisa odbacila je odmah odmicanjem ruku, dodir prema pici - samo što mi nije ruku odsjekla. Uglavnom da skratim priču, bilo kakovo dodirivanje je zabranjeno, ubila mi volju svojom arogancijom a kad me zajašila počela je onako glumački i neprirodno stenjati i vikati "yes baby, fuck me" (katastrofa !! ) i tek kad se naguzila sam ju pričepio i svršio. Sve u svemu sve recenzije na sussy koje su navedene nisu baš točne, radije naručim dobrog komada u hotelsku sobu za 150€ nego da ponovim ovu priču sa masažom, .....drugi dio sa outcall komadima u hotelskoj sobi slijedi
Ja sam zvao neke preko whatsapp temeljem preporuka nekog međunarodnog foruma, iskreno ne mogu sad naći stranicu. Ali sam tamo našao i ovu foru s oglasima i drugu stranicu s recenzijama. Tako da sam odustao od tih klubova, ja bi ti dao link od ove dvije što sam sad bio ali nema ih više na oglasu a broj jbg brišem odmahVezano za Prag, kakva je situacija sa ovim privatnim klubovima kao u sklopu apartmana ako sam dobro pohvato. Vezano za ove erotske masaže jel moguće dogovoriti išta više od masaže (vidim da često naglašavaju no sex). Ako ima ko kakvu preprouku za klub, djevojku slobodno nek napiše
Po meni bolje u Austriju. Ima i na booksusi recenzija i njihovom forumu, mislim da je erotikforum.atPozdrav ekipa, već dugo se nisam bavio ovim sportom, prije korone sam bio gost po laufhausima u Austriji. Kad su krenula zatvaranja granica, tako sam se ja "umirovio". Sad, već duže vrijeme u meni kuha želja, potreba za povremenim odlaskom na izlete u inozemstvo.
Sad, znam da je to subjektivno, ali da li je bolje otići u laufhaus u Austriju ili otići u Mađarsku naći neku preko rosszlanyoka. Napominjem da u Mađarskoj nisam nikad isprobao uslugu. Hvala unaprijed na odgovorima i savjetima
Leierkasten,jako zgodnih i mladih cura,neces pozalitpozz ekipa,
poslom sam u Munchenu neka preporuka
Jesi bio u Prve houseBio par dana u Amsterdamu, obisao sva tri RL districta. Na singelu jedna jedina zgodna cura, na Ruydaelkaede ima dobrih ali se nisam zadrzavao ni pitao za cijene. U De Wallenu ima jaaako zgodnih ali je odnos cijene i ponudjenog katastrofalan, prije pet godina mi je albanka ko sa playboyeve naslovnice pusila 5 minuta i dovrsila me, ali da nisam svrsio mogao sam i karat jos deset, za 50€. Sad traze 100€ za 20 minuta - samo jedne usluge
Dakle vecina njih racuna, pusenje ILI jebanje - 100€ za 20 minuta. Ako hoces oboje za isto vrijeme- duplo.
Dakle, De Wallen se u godinu dana (prosle godine u isto ovo doba sam jebao prekrasnu moldavku za 100€ 30 minuta) pretvorio iz najisplativije lokacije u najneisplativiju…
Ili sam slucajno naletio u doba kad su skoro sve bile takve cure koje bi uzele lovu ali najradje nista nebi napravile za nju. Jednu kolumbijku sam pitao koliko bi bio sat ‘svega’ misleci da ce barem za 200-300€ nesto dat od sebe. Kaze 850€ za sati mogu svrsit dva puta
Hahahhahahhahaha, doslovno sam joj se iskidao od smijeha u facu
Otidjite vidit, ali budite spremni da odete suva kurca![]()
Ne, nisam ni mislio da je u cijelom gradu ista situacija samo kazem kako je bilo u De WallenuJesi bio u Prve house
U bordelima je druga prica
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|