Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete preko booksusi ili otici u bordeleGdje vi i kako nalazite cure po Austriji ?Ja i par frendova idemo za docek u Graz a kako sam tu procitao da je i jeftinije i bolja ponuda zanima me jel postoje neki bordeli ili su isto stranica kao EGE gdje nalazite cure.Razmisljamo uzeti neku na 2-3 sata pa da znamo gdje traziti i kako se cijene krecu
E hvalaMozete preko booksusi ili otici u bordele
Casa Trieste
LH182
LG126
Itd.
Upises sex graz ili laufhaus graz u google i izbaci popis svih bordela u Grazu.
Ma nista.E hvala
Kao kolega rekao BOOKSUSI. Ja bi prije otišao u Beć. Veća ponuda i manja cijena, a ima više za vidjeti. Ne samo drugi spol. ;-)Gdje vi i kako nalazite cure po Austriji ?Ja i par frendova idemo za docek u Graz a kako sam tu procitao da je i jeftinije i bolja ponuda zanima me jel postoje neki bordeli ili su isto stranica kao EGE gdje nalazite cure.Razmisljamo uzeti neku na 2-3 sata pa da znamo gdje traziti i kako se cijene krecu
Je u Becu je bolja ponuda.Kao kolega rekao BOOKSUSI. Ja bi prije otišao u Beć. Veća ponuda i manja cijena, a ima više za vidjeti. Ne samo drugi spol. ;-)
Jer sad 2 sata ili 4 potegneš, vremenski nije velika razlika. Po svim drugim svakako...
Blanjanje bez kapice 20plusLaufhaus Ici Paris-smijesan izbor djevojaka,polupismene bugarke/rumunjke.
Bio sa nekom debljom kad se ude 3-ca ili 4-ta vrata sa desne strane.Oralac nikakav osjete se zubi previse,siroka dole ko bacva.Tarife su im svima 70/100/150 s tim da blanjanje malenog naplate plus 20 i svrsavanje u cvalje 30.Mozda je mene samo tako tokalo al bolje neku ege za 200 nego ovom odronu dat toliko.Jedino pozitivno se cini higijena koja je ok.Netko drugi ce mozda imat vise srece.
Laufhause Karmasutra, imaš u istoj toj nekoj ko aveniji(duga ulica ko Ilica) i imaš njihove dve radnje, i tu delaš kak ti volja, od 10-22h rade.
Opca trazilica:Pozdrav.
Ima li netko preporuku za dobru stranicu i da se mogu dobre cure naci, naravno da nije bolesno velika cijena.
Hvala
Hvala tiOpca trazilica:
Ili ako je netko bio nedavno u wellcuma pa da kaze kako je bilo obzirom da nikad nisam bio tamo pa mozda odemo tamo
Sorry, ne kužim pojam "upselling". Što pod tim misliš? Daj mi konkretiziraj i opiši please...(bez zamjerke na mom neznanju)Wellcum vrijedi odlaska. Nista mu nije blizu mnogo bolji odnos cijene i kvalitete nego bilo sta na Balkanu a nema toliko upsellinga kao u Becu u Goldentime.
upselling bi trebalo biti nesto sto reklamiras da vrijedi vise nego sto zapravo vrijedi, po meniSorry, ne kužim pojam "upselling". Što pod tim misliš? Daj mi konkretiziraj i opiši please...(bez zamjerke na mom neznanju)
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|